Πόλυς Χαραλάμπους

Έκλεισε η «πράξη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Σουμάνσκι στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η σούμα για τις καλοκαιρινές πωλήσεις των διαχειριστών του ποδοσφαιρικού Άρη, πάει στα 2 εκατομμύρια ευρώ…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με δεδομένο, ότι πριν καμιά εβδομάδα πούλησαν για μισό εκατομμύριο ευρώ τον Τζούλιους Ζόκε στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αν συνοπολογιστεί και το deal με την Τουλούζ πριν πέντε μήνες για τον Μπαμπίγκα, τότε ο «λογαριασμός» φτάνει τα περίπου 5 εκατομμύρια! Είχε γραφτεί ότι οι Γάλλοι έκαναν έμβασμα για το ποσό των 2,75 εκατομμυρίων ευρώ!

Τα τελευταία τρία χρόνια, που πέρασε στα χέρια του Λευκορώσου επιχειρηματία Νικ το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, έχουν συμβεί πολλά πρωτοφανή συμβάντα για το «μέγεθος» του Συλλόγου. Με σημαντικότερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ το περασμένο Καλοκαίρι.

Εννοείται ότι ο άνθρωπος για να αλλάξει το ρου της ιστορίας του Άρη, χρειάστηκε να βάλει παρά πολλά προσωπικά λεφτά. Γι’ αυτό και δεν ξαφνιάζεται κανείς, ότι προβαίνει σε πωλήσεις παιχτών, όταν έρχονται σοβαρές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Θα πήγαινε κόντρα στους… νόμους της αγοράς, να περιοριζόταν μόνο στην πρόσληψη ποιοτικών, ενίοτε και ακριβοπληρωμένων παιχτών.      

ΥΓ. Τη στιγμή που… κλείναμε το παραπάνω σχόλιο, θυμηθήκαμε ότι πέρσι το Καλοκαίρι, είχαν πωλήσει τον Σενεγαλέζο τερματοφύλακα Μπάντζι σε ομάδα του Κατάρ, έναντι 1,1 εκατομμυρίου ευρώ...

Τον είχαν αγοράσει για 70 χιλιάδες ευρώ από ομάδα της πατρίδας του, δυο μήνες νωρίτερα. Θυμάστε πόση συζήτηση έγινε τότε, στα ποδοσφαιρικά στέκια, όταν μερίδα οπαδών άλλων ομάδων, άφηναν αιχμές για την «καθαρότητα» της εν λόγω πώλησης…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις… -ThemaSports
28/06 @ 08:50

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις…

Πέραν από τους τρεις κύπριους παίχτες, που ανακοίνωσε ήδη η ΑΕΛ, Παναγιώτη Ζαχαρίου, Αντρέα Φιλιώτη, Ραφαήλ Μάμα, το ρεπορτάζ από τις αρχές της εβδομάδας, λέει ότι προ των πυλών βρίσκεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι…

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»! -ThemaSports
26/06 @ 08:43

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»!

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, ότι τα πλείστα σωματεία/ εταιρίες, δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος.

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…-ThemaSports
26/06 @ 08:05

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…

Στην χθεσινή συνέλευση της Πάφος Fc, o εκ των ισχυρών ανδρών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, φέρεται να… άστραψε και να βρόντηξε.

Η λογική «απάντηση» του Σπόλιαριτς στο σενάριο Ανόρθωσις… -ThemaSports
25/06 @ 08:37

Η λογική «απάντηση» του Σπόλιαριτς στο σενάριο Ανόρθωσις…

Η Ανόρθωση, στην μεταβατική επόμενη αγωνιστική περίοδο (λόγω μειωμένου προϋπολογισμού), ψάχνεται για να ενισχύσει το κυπριακό στοιχείο. Έχει βγει προς τα έξω από χθες, ότι έχουν χτυπήσει την πόρτα του Άρη, για να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ματία Σπόλιαριτς.

Η παραφιλολογία για Σανγκάλ και οι προθέσεις του… -ThemaSports
25/06 @ 08:02

Η παραφιλολογία για Σανγκάλ και οι προθέσεις του…

Τις τελευταίες δυο μέρες, με αφορμή και το δημοσίευμα στην Χιλή, ότι τον θέλει η Κόλο-Κόλο έχει αναπτυχθεί έντονη παραφιλολογία για το μέλλον του Σανγκάλ.

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου… -ThemaSports
23/06 @ 09:02

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου…

Ακούσαμε την χθεσινή παρέμβαση του προέδρου του ΚΟΑ Γιάννου Ιωάννου στο ΡΙΚ, όπου προσυπέγραψε την απόφαση της ΚΟΠ, ότι πρέπει να καταργηθεί το μέτρο (που εφαρμόστηκε για 4-5 μήνες την περασμένη σεζόν) για μη μετακίνηση των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ