Σε νέες του δηλώσεις για την έλευση του Λιούις Χάμιλτον στο Μαρανέλο το 2025, ο Σαρλ Λεκλέρ είπε ότι η μεταγραφή του Βρετανού στη Ferrari "είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, για την ομάδα και για το σπορ" και ένα "τεράστιο μήνυμα" που στέλνει η Scuderia προς τα έξω

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτή τη φορά ο Σαρλ Λεκλέρ ρωτήθηκε από την ιταλική εφημερίδα La Stampa για την προοπτική της συνεργασίας του με τον Λιούις Χάμιλτον, η οποία θα ξεκινήσει το 2025 με τη μετακόμιση του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 στην Ιταλία.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της μεταγραφής, την 1η Φεβρουαρίου, ο Μονεγάσκος είπε πως αυτή δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με τη φιλοδοξία του να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari, και τώρα συμπλήρωσε πως “μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να δείξω για τι είμαι ικανός, και θα είμαι σε θέση να μάθω από έναν από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών”.

Ο 25χρονος συμπλήρωσε: Δεν ήταν έκπληξη για μένα, το ήξερα πολύ καιρό πριν ότι γίνονταν συζητήσεις. Το βλέπω σαν σούπερ ευκαιρία, για μένα και για την ομάδα, αλλά επίσης και για το σπορ. Το να έχουμε έναν επτάκις πρωταθλητή στην ομάδα είναι ένα τεράστιο μήνυμα που στέλνουμε προς τα έξω

Υπάρχει αρκετός σεβασμός μεταξύ μας και έχουμε καλή σχέση, αλλά μάλλον δεν συναντιόμαστε και τόσο πολύ για να θεωρούμαστε φίλοι. Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση μας θα γίνει πιο στενή όταν έρθει στη Ferrari, μοιραζόμαστε πολλά ενδιαφέροντα. Κι επίσης και τη μουσική”.

 

Έπειτα, σε ερώτηση για την επερχόμενη λήξη της συνεργασίας του με τον Κάρλος Σάινθ, στο τέλος της φετινής χρονιάς, ο Λεκλέρ κατέληξε: “Με τον Κάρλος επίσης, μετά από τόσα χρόνια, έχουμε μια υπέροχη σχέση. Από προσωπική άποψη, λυπήθηκα πολύ όταν άκουσα τα νέα. Από την άλλη, όταν υπογράψεις για μια ομάδα υπάρχει ημερομηνία λήξης. Δεν ξέρεις πόσο μακριά είναι αλλά έρχεται αργά ή γρήγορα, και πρέπει να το αποδεχθείς”

Tags
F1
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Ράσελ και Mercedes στο επεισοδιακό Grand Prix της Αυστρίας - Συγκρούστηκαν Φερστάπεν και Νόρις (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 18:32

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Ράσελ και Mercedes στο επεισοδιακό Grand Prix της Αυστρίας - Συγκρούστηκαν Φερστάπεν και Νόρις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα επεισοδιακό Grand Prix στην Αυστρία, ο Τζορτζ Ράσελ εκμεταλλεύτηκε τη σύγκρουση Φερστάπεν, Νόρις και έφερε στη Mercedes την πρώτη της νίκη μετά τον Νοέμβρη του 2022!

Ο Μαξ Φερστάπεν στην πολ ποζίσιον για το Sprint της Αυστρίας-ThemaSports
28/06 @ 21:12

Ο Μαξ Φερστάπεν στην πολ ποζίσιον για το Sprint της Αυστρίας

Ταχύτερος κατά ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τον Λάντο Νόρις, ο Μαξ Φερστάπεν επιβεβαίωσε την καλή του φόρμα από τις ελεύθερες δοκιμές με τον πρώτο χρόνο του Sprint Qualifying που του χάρισε την πρώτη θέση της εκκίνησης για τον αυριανό (29/06, 13:00) μικρό αγώνα των 21 γύρων στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας. Στη δεύτερη σειρά οι Όσκαρ Πιάστρι και Τζορτζ Ράσελ

Νέο πολυετές συμβόλαιο του Πιέρ Γκασλί με την Alpine F1-ThemaSports
27/06 @ 19:11

Νέο πολυετές συμβόλαιο του Πιέρ Γκασλί με την Alpine F1

Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα ότι επέκτεινε τη συμφωνία της με τον Πιέρ Γκασλί, την ώρα που εντείνει τις προσπάθειές της να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Κάρλος Σάινθ για το έτερό της κόκπιτ από το 2025.

Ο Σάινθ απαντά στον Λεκλέρ: «Παραπονιέται πολλές φορές μετά τους αγώνες»-ThemaSports
24/06 @ 12:33

Ο Σάινθ απαντά στον Λεκλέρ: «Παραπονιέται πολλές φορές μετά τους αγώνες»

Ο Κάρλος Σάινθ απάντησε στις κατηγορίες που του εξαπέλυσε δημόσια ο Σαρλ Λεκλέρ για το συμβάν της επαφής τους στο δεύτερο γύρο του GP Ισπανίας, λέγοντας ότι ο Μονεγάσκος παραπονιέται συχνά και δίνοντας τη δική του εκδοχή για την επιθετική του πρωτοβουλία να τον περάσει.

Ο Φερστάπεν το έκανε να μοιάζει εύκολο στη Βαρκελώνη, έβδομη φετινή νίκη του Ολλανδού!-ThemaSports
23/06 @ 17:42

Ο Φερστάπεν το έκανε να μοιάζει εύκολο στη Βαρκελώνη, έβδομη φετινή νίκη του Ολλανδού!

Ο Μαξ Φερστάπεν είχε τον έλεγχο του GP της Βαρκελώνης από τον 3ο γύρο μέχρι και την καρό σημαία, κερδίζοντας την 7η φετινή του νίκη εμπρός από τους Λάντο Νόρις και Λιούις Χάμιλτον - και αυξάνοντας έτσι στους 69 βαθμούς το προβάδισμά του στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Ράσελ, Λεκλέρ και Σάινθ έκλεισαν την πρώτη εξάδα.

Άλισον για τη φυγή Χάμιλτον: «Ξέραμε ότι το συμβόλαιο που του προτείναμε...»-ThemaSports
20/06 @ 19:19

Άλισον για τη φυγή Χάμιλτον: «Ξέραμε ότι το συμβόλαιο που του προτείναμε...»

Ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes F1, Τζέιμς Άλισον, είπε ότι η ομάδα του Μπράκλεϊ γνώριζε πολύ καλά ότι το διετές συμβόλαιο που πρότεινε και υπέγραψε πέρσι το Σεπτέμβριο με τον Λιούις Χάμιλτον έδινε στον Βρετανό την επιλογή να αποχωρήσει στο τέλος του 2024 - κι έτσι, ο Άλισον δεν εξεπλάγη όταν ο Λιούις πήρε την απόφαση να φύγει για τη Ferrari.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ