Βαριά καμπάνα από τον αθλητικό δικαστή στον του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επέβαλε απαγόρευση εισόδου οκτώ μηνών και πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και άλλα 50.000 στην ίδια την ΚΑΕ για "δηλώσεις και πράξεις που συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος".

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024 και

2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurobasket 2025: Κατακυρώνεται η προσφορά για το «Παλέ» - Mε τους «ξεσπιτωμένους» τι θα γίνει-ThemaSports
01/07 @ 08:26

Eurobasket 2025: Κατακυρώνεται η προσφορά για το «Παλέ» - Mε τους «ξεσπιτωμένους» τι θα γίνει

Όπως γράψαμε το περασμένο Σάββατο, μόνο μια εταιρία έχει υποβάλει προσφορά για ανάληψη των έργων αναβάθμισης του Παλε Ντε Σπορ της Λεμεσού ενόψει της διοργάνωσης ομίλου στο πλαίσιο του Eurobasket 2025.

Πρίντεζης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που τους χωρίζουν»-ThemaSports
01/07 @ 00:15

Πρίντεζης: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που τους χωρίζουν»

O Γιώργος Πρίντεζης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, στο πλαίσιο του 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, το οποίο διοργάνωσε στη Σύρο.

Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Ντόρσεϊ!-ThemaSports
30/06 @ 20:18

Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Ντόρσεϊ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή στη σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα αγωνίζεται στον Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια!

Προανήγγειλε Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 19:47

Προανήγγειλε Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση της Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αντίστροφη μέτρηση για να ανακοινώσει την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ξεκίνησε ο Ολυμπιακός.

Εκτός του μεγάλου τελικού έμεινε η Εθνική Γυναικών-ThemaSports
29/06 @ 23:39

Εκτός του μεγάλου τελικού έμεινε η Εθνική Γυναικών

Την ήττα – αποκλεισμό από το μεγάλο τελικό για τη διοργάνωση του FIBA European championship for small countries, δέχθηκε απόψε στο Κόσσοβο η Εθνική Γυναικών καθώς έχασε από την Εθνική Νορβηγίας με 72-31.

Ένας «πρίγκιπας» και δύο Έλληνες: Οι πιο παραγωγικοί παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία! -ThemaSports
29/06 @ 22:48

Ένας «πρίγκιπας» και δύο Έλληνες: Οι πιο παραγωγικοί παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία!

Ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία, βρίσκονται Έλληνες παίκτες, αλλά και αθλητές, οι οποίοι έχουν βάλει τη δική τους... υπογραφή στα ελληνικά γήπεδα!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ