Η αγάπη του μικρού Γιαννάκη για τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο να σταθεί στα πόδια του όπως αποδείχτηκε δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης αποτελεί ίσως τον MVP της ποδοσφαιρικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο όλων των ομάδων. Να γίνει αγαπητός από όλους και να έχει κάθε λόγο να θέλει το όνειρό του να γίνει πράξη με τον Ιβάν Σαββίδη να αποτελεί σύμμαχό του.

 

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την υπογραφή του ιδιοκτήτη της, πρόκειται να αναλάβει όλα τα έξοδα της νοσηλείας του μικρού Γιαννάκη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ με έναν και μόνο σκοπό. Μετά και τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες που θα ακολουθήσουνε να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Ο μικρός Γιαννάκης αποτελεί φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Των πρωταθλητών Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε αν και στη διάρκειά της βρέθηκε μεταξύ άλλων τόσο στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη. Και όχι μόνο εκεί, αφού τέσσερις μέρες μετά έδωσε το παρών στον τελικό του UEFA Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, στην OPAP Arena.

Ο μικρός Γιαννάκης πραγματικά ακούραστος μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο φρόντισε να αψηφήσει την κούραση από τα χιλιόμετρα για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου του ΠΑΟΚ. Τόσο από το σπίτι του στην Άμφισσα με προορισμό το γήπεδο της Τούμπας, όσο και παντού αλλού μετέβησαν μαζί με τον μικρό του αδερφό Ευθύμη αλλά και τη μητέρα τους Ελένη.

Η αγάπη του μικρού Γιαννάκη για τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο να σταθεί στα πόδια του όπως αποδείχτηκε δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ιβάν Σαββίδη. «Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο», θυμάται ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη μιλώντας αποκλειστικά στο monobala.gr και συνέχισε: «Απλά προ ημερών έγινε γνωστό το που θα γίνει η επέμβαση στις ΗΠΑ».

Το που; «Σε νοσοκομείο στο Μιζούρι στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά από την απάντηση που πήραμε μετά τα χαρτιά των εξετάσεων που είχαμε στείλει». Κι όσο για το τι είδους επέμβαση θα προχωρήσει ο μικρός Γιαννάκης; «Πρόκειται για επιλεκτική ραχιαία ριζοτομή».

Το ταξίδι στο Μιζούρι, ο μικρός Γιαννάκης πρόκειται να το πραγματοποιήσει μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο που όπως έδειξε θυμάται πολύ καλά πως ξεκίνησαν όλα. «Με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη και της εντολής που έδωσε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως ενημερώθηκα τους είπε χαρακτηριστικά: “δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για να μπορέσει το παιδί να περπατήσει”. Όταν δε του είπανε πως το θέμα είναι μόνο οικονομικό τους είπε να μην διστάσουνε στο οτιδήποτε».

Κι όσο για το καλύτερο που θυμάται ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη όπως του μεταφέρθηκε από τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη; «Πάμε να σηκώσουμε το παιδί», κι όσο για τον Κωνσταντίνο Παπαστεφανάκη δεν μπορούσε παρά να πει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη για την κάλυψη του ταξιδιού στις ΗΠΑ, της επέμβασης που θα υποβληθεί εκεί όπως και των φυσιοθεραπειών που θα ακολουθήσουνε και ότι άλλο χρειαστεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και σε όλο τον κόσμο για τη θετική τους ενέργεια αλλά και τη στήριξη που μας δίνει όλο αυτό το διάστημα».

Σε εκείνο το σημείο αποκάλυψε ότι: «Θα ήθελα να πω με την ευκαιρία που μου δίνεται και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την κίνηση που προέβη να κάνει δώρο στον Γιαννάκη ένα ποδήλατο ενδυνάμωσής του».

Τι είναι όμως η επιλεκτική ραχιαία ριζοτομή που θα υποβληθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Μιζούρι ο μικρός Γιαννάκης; Ο λόγος πέρασε στη μητέρα του Ελένη που τόνισε: «Με την επέμβαση που θα υποβληθεί θα αφαιρεθεί η στατικότητα που έχει στα πόδια του. Για αυτό και θεωρώ πως το Α και το Ω είναι εκτός από το χειρουργείο του Σεπτεμβρίου ότι θα ακολουθήσει. Τόσο με τις φυσιοθεραπείες όσο και με την επίσκεψη μετά από έξι μήνες περίπου σε κάποιο νοσοκομείο στην Ευρώπη για μία νέα σειρά εξετάσεων», κατέληξε.

«Η όλη διαδικασία όπως καταλαβαίνετε δεν αρχίζει και τελειώνει τον Σεπτέμβριο. Θα είναι μόνο η αρχή και αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο χρόνια, όπου θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες που θα μας δοθούνε.

Κι αυτό ώστε ο Γιάννης να κάνει πράξη το όνειρό του. Να μπορέσει να μπει όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας και να βάλει γκολ με τον Ιβάν Σαββίδη να αποδεικνύει εμπράκτως το πόσο πολύ θέλει να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Για αυτό και θα ήθελα και εγώ να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου», ήταν τα λόγια της μητέρας του μικρού Γιαννάκη.

monobala.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας-ThemaSports
01/07 @ 11:06

Δολοφονία Νάσου Κωνσταντίνου: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

«Ήταν μεταξύ των ατόμων που τους επιτέθηκαν και τους ανάγκασαν να εισέλθουν στο οδόστρωμα», είπε η εισαγγελέας.

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ-ThemaSports
01/07 @ 09:41

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 30.000.000 ευρώ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!-ThemaSports
01/07 @ 00:03

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!

Συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με Μαροκινό δημοσιογράφο να τονίζει πως θα βρεθεί αύριο (01/07) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»-ThemaSports
30/06 @ 17:52

Δημοσίευμα για Καρέλη: «Πλέον ζορίζεται ακόμα και για ένα 150άρι στην Κύπρο»

Σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime», αναφέρεται στον Ελλαδίτη επιθετικό, Νίκο Καρέλη, για τον οποίο η ομάδα του Αγρινίου πέρσι είχε ρίξει «άκυρο» σε πρόταση 150.000 ευρώ και φέτος - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται - ζορίζεται να βρει ανάλογη πρόταση ακόμα και στην Κύπρο...

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!-ThemaSports
30/06 @ 17:08

Ποια... Τράκτορ; Βλέπει Ελλάδα ή επιστροφή στην Κύπρο ο Ανσαριφάρντ!

Σύμφωνα με σημερινό (30/06) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Super League ή στην Κύπρο, με τα δημοσιεύματα από το Ιράν για προχωρημένες επαφές με την ομάδα... Τράκτορ (!), να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο-ThemaSports
30/06 @ 15:40

ΑΕΚ: Συμφωνία με τον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Νόρντιν Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο, με το deal να οριστικοποιείται τις επόμενες ημέρες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ