Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς, ο οποίος μίλησε για το EURO 2024

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό τουρνουά, με αρκετά γκολ. Είδαμε μια Γερμανία που δείχνει ότι είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα και νομίζω είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το Euro. Έκανε και χτες αρκετές φάσεις και νομίζω κέρδισε εύκολα και τα δυο παιχνίδια. Είναι νωρίς όμως. Στα παιχνίδια με ισοδύναμες ομάδες δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές και ούτε περιμένω να δούμε τόσα γκολ. Η έδρα σιγουρά παίζει ρόλο, άλλα δεν είναι μόνο αυτό. Έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες, και παίκτες που είναι στον πάγκο είναι πολύ καλοί. Έχουν ένα σύνολο που δείχνει ότι μπορεί να πάει μέχρι τέλους».

Για το Κροατία-Αλβανία: «Νομίζω ότι με την ισοπαλία τη χθεσινή, δύσκολα θα προχωρήσει κάποια από τις δύο ως 3η, γιατί παίζουν Ιταλία και Ισπανία στο επόμενο. Ήταν όμως ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στην Κροατία φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι. Πολύ ενθουσιασμό, πολλά τρεξίματα η Αλβανία. Έδειξε και στα προκριματικά ότι είναι μια υπολογίσιμη ομάδα».

Για Σκωτία και Ελβετία: «Νομίζω ότι η Ελβετία είναι η ομάδα που θα προκριθεί σαν 2η στον όμιλο. Είναι μια ομάδα που πρέπει να την υπολογίζεις, δεν χάνει εύκολα».

Για το Σλοβενία-Σερβία: «Είναι παιχνίδι που οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσει η Σερβία. Καθόλου εύκολο. Υπάρχει άγχος και αρκετά εμπόδια. Υπάρχει πάρα πολύ ποιότητα στη Σερβία, είναι όμως ένα παιχνίδι που πρέπει να βγάλει τον καλό της εαυτό. Πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Σλοβενία, αλλά πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Περιμένω να παίξει επιθετικά, αλλά αυτό θέλει προσοχή. Η Σλοβενία δείχνει ότι είναι πολύ καλή ομάδα και θέλει προσοχή».

Για το Αγγλία-Δανία: «Είναι παιχνίδι που στα χαρτιά υπάρχει φαβορί, αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος για την Αγγλία. Έχει ταλέντο, αλλά πάντα κάτι λείπει σε αυτή την ομάδα. Θα περάσει η Αγγλία, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα κερδίσει απόψε».

Για το Ισπανία-Ιταλία: «Σίγουρα 50-50 και αυτές τις ομάδες δεν θα τις χαλάσει ο βαθμός. Θα παίξουν μόνο για τη νίκη και ελπίζουμε να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι. Το 3-0 των Ισπανών με την Κροατία, νομίζω πως είναι πλασματικό σκορ».

Για το αν ξεχώρισε κάποια άλλη ομάδα: «Η Πορτογαλία νομίζω θα φτάσει ψηλά, μου άρεσε πολύ επιθετικά η Ολλανδία. Είναι μια απρόβλεπτη ομάδα με γρήγορους και καλούς παίκτες. Σίγουρα Ισπανία, Ιταλία. Στα νοκ-άουτ όμως θα είναι όλα αμφίρροπα και 50-50. Δίνω προβάδισμα σε Πορτογαλία, Γερμανία και Γαλλία, δεν μπορούμε να τη ξεγράψουμε».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον ποδοσφαιριστή: «Ξεχώρισαν περισσότερο οι ομάδες, παρά ατομικά κάποιοι παίκτες. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος παίκτης ξεχώρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι μεγάλοι παίκτες θα κάνουν τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξηγήσεις από Μπέλιγχαμ για τη χειρονομία του: «Εσωτερικό αστείο με φίλους, μόνο σεβασμός για Σλοβακία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/07 @ 09:54

Εξηγήσεις από Μπέλιγχαμ για τη χειρονομία του: «Εσωτερικό αστείο με φίλους, μόνο σεβασμός για Σλοβακία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά την κριτική που δέχτηκε για μια χειρονομία του.

Ο αγγλικός Τύπος ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον... σωτήρα Μπέλιγχαμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
01/07 @ 09:27

Ο αγγλικός Τύπος ΑΠΟΘΕΩΣΕ τον... σωτήρα Μπέλιγχαμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επιδεικνύοντας ψυχή... χιλίων λεόντων, η Αγγλία επικράτησε με 2-1 της σκληροτράχηλης Σλοβακίας στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Προπονητής Σλοβακίας: «Δεν μου άρεσε η διαιτησία - Έκαναν καθυστερήσεις οι Άγγλοι, μας φοβούνταν»-ThemaSports
01/07 @ 08:47

Προπονητής Σλοβακίας: «Δεν μου άρεσε η διαιτησία - Έκαναν καθυστερήσεις οι Άγγλοι, μας φοβούνταν»

Ο προπονητής της Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα, ήταν έξαλλος μετά τον αποκλεισμό από την Αγγλία στην παράταση.

Σάουθγκειτ: «Δείξαμε υπομονή, βοήθησαν στο έπακρο οι αλλαγές»-ThemaSports
01/07 @ 08:35

Σάουθγκειτ: «Δείξαμε υπομονή, βοήθησαν στο έπακρο οι αλλαγές»

Στη βοήθεια που προσέφεραν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο στάθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Σλοβακίας.

«Πήγε να σπάσει το στούντιο»: Οι απίθανες αντιδράσεις των Κιν και Νέβιλ στο ψαλιδάκι του Μπέλιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/07 @ 08:22

«Πήγε να σπάσει το στούντιο»: Οι απίθανες αντιδράσεις των Κιν και Νέβιλ στο ψαλιδάκι του Μπέλιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερό ξέσπασμα των δύο στη γκολάρα ισοφάρισης του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τους Κιν και Νέβιλ να κραυγάζουν, να αγκαλιάζονται και να τρέχουν σαν μικρά παιδιά μέσα στο πλατό της εκπομπής τους!

Τι είπε ο Μπέλιγχαμ στον κόσμο, αφού έκανε το 1-1 για την Αγγλία; Δύο λέξεις και το γκολ της ζωής του! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 23:05

Τι είπε ο Μπέλιγχαμ στον κόσμο, αφού έκανε το 1-1 για την Αγγλία; Δύο λέξεις και το γκολ της ζωής του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκοράρει και απευθύνεται στο κοινό της Αγγλίας, δευτερόλεπτα μετά το 1-1 και το καλύτερο γκολ της καριέρας του. Τι λέει; Έχουμε την απάντηση!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ