Αυξάνεται σημαντικά το ποσοστό που θα καταβάλλει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στην ΚΟΠ, από τα καθαρά έσοδα που θα λαμβάνει από την στοιχηματική δραστηριότητα των παικτών, τόσο από το στοίχημα στα πρακτορεία, όσο και από το διαδικτυακό στοίχημα, όπως προβλέπεται από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη (20/06) στη Βουλή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο προβλέπει:

- Την αύξηση της εισφοράς που καταβάλλεται στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων από τους αδειούχους αποδέκτες Κλάσης Α (επίγειο στοίχημα-πρακτορεία στοιχημάτων ή Β (δυακτιακό) από 3% επί των καθαρών αποδοχών από στοίχημα στο 4,5%.

- Αύξηση του ποσοστού επί των καθαρών αποδοχών από στοίχημα που καταβάλλεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στον ΚΟΑ από 2% σε 3,5%.

- Αύξηση του ποσοστού επί των καθαρών αποδοχών από το στοίχημα που καταβάλλεται από τον ΚΟΑ στην κυπριακή ομοσπονδία που οργανώνει το ετήσιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και διατίθεται για σκοπούς ενίσχυσης των ποδοσφαιρικών ομάδων και ακαδημιών τους από 1,5% σε 3%.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΠ: Θλίψη για την απώλεια του Δρόσου Καλοθέου-ThemaSports
20/06 @ 16:50

ΚΟΠ: Θλίψη για την απώλεια του Δρόσου Καλοθέου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

Παρατηρητής στο EURO ο Κωστάκης Καπιτανής!-ThemaSports
13/06 @ 20:51

Παρατηρητής στο EURO ο Κωστάκης Καπιτανής!

Σημαντική εξέλιξη για την κυπριακή διαιτησία καθώς ο Κωστάκης Καπιτανή επιλέχθηκε ως ένας από τους δέκα παρατηρητές για τους ομίλους της τελικής φάσης του EURO 2024.

Ούτε ο Μεσίνα δεν το πιστεύει...-ThemaSports
05/06 @ 14:33

Ούτε ο Μεσίνα δεν το πιστεύει...

Όπως ανέφερε σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μετά από σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντομένικο Μεσίνα, αποφάσισε στο νέο πρωτάθλημα να σφυρίζουν στο ξεκίνημα μόνο Κύπριοι διαιτητές, ενώ και στο VAR προφανώς θα είναι Κύπριοι...

Το ξέχασαν; -ThemaSports
05/06 @ 07:29

Το ξέχασαν;

Άλλα περίμεναν πολλοί κι άλλα ανακοινώθηκαν, μετά την χθεσινή συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠ.

EURO U-17: Συνεργασία ΚΟΠ – Green Dot για διαχείριση αποβλήτων συσκευασίας-ThemaSports
27/05 @ 11:10

EURO U-17: Συνεργασία ΚΟΠ – Green Dot για διαχείριση αποβλήτων συσκευασίας

Πολύ σημαντική συνεργασία από την ΚΟΠ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ