Όλα τα καλά μαζεμένα ήρθαν, το τελευταίο τριήμερο, για την κυπριακή κολύμβηση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρώτα η 4η θέση, στα 100μ. ελεύθερο από την Κάλια Αντωνίου, με νέα παγκύπρια επίδοση 54.23, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης, στο Βελιγράδι, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της κυπριακής κολύμβησης σε ευρωπαικό επίπεδο.

Ακολούθησε η 6η θέση, πάλε από την Κάλια Αντωνίου, στα 50μ. ελεύθερο (25.15) και το κερασάκι στην τούρτα, για την Κάλια, αλλά και για τον Νικόλα Αντώνιου, ήρθε λίγες ώρες αργότερα με την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, μέσω των «Universality places» από την «World Aquatics» (κάρτα πρόσκλησης σε Ομοσπονδίες που αθλητές τους δεν έχουν εξασφαλίσει κάποια από τα όρια Α ή Β πρόκρισης)!

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή των δύο αθλητών μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την παρουσία τους στο «Τόκιο 21».

Κάλια και Νικόλας θα πάρουν μέρος στα 100μ. ελεύθερο, καθώς από τη στιγμή που δεν έχουν εξασφαλίσει όριο πρόκρισης (Α ή Β), παίρνουν μέρος στο αγώνισμα που έχουν τον πιο ψηλό συντελεστή στα Fina points.

Σε ότι αφορά τώρα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αρκετά καλή ήταν και η παρουσία της δεύτερης αθλήτριας που μας εκπροσώπησε, της Άννας Χατζηλοίζου η οποία κατατάγηκε 16η στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 25.67, ενώ στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 57.14 κατατάγηκε στην 30η θέση της γενικής κατάταξης.

Από ιστοσελίδα ΚΟΕΚ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»-ThemaSports
27/06 @ 13:23

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

Κραυγή απόγνωσης για το Παλέ Ντε Σπορ: «Μας αφήνουν στο δρόμο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/06 @ 10:17

Κραυγή απόγνωσης για το Παλέ Ντε Σπορ: «Μας αφήνουν στο δρόμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου στο Παλέ Ντε Σπορ παρέθεσαν σήμερα (27/06) το πρωί, εκπρόσωποι των επτά Ομοσπονδιών που επηρεάζονται από τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο για το Ευρωμπάσκετ του 2025.

Έρχονται τα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών-ThemaSports
25/06 @ 13:18

Έρχονται τα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών

Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση στίβου είναι προ των πυλών.

Φίλιππα Φωτοπούλου: Μεγάλο άλμα στον Πειραιά και... αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες-ThemaSports
23/06 @ 22:51

Φίλιππα Φωτοπούλου: Μεγάλο άλμα στον Πειραιά και... αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε σήμερα Κυριακή (23/06/24) η Φίλιππα Φωτοπούλου στο άλμα σε μήκος και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ