Ο Ντέκλαν Ράις ζήτησε κυρίως απ' όσους έχουν βρεθεί στο παρελθόν στη θέση των παικτών του Σάουθγκεϊτ, ν' αρχίσουν να σκέφτονται περισσότερο και προφανώς με μεγαλύτερη επιείκεια προτού σχολιάσουν για τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro 2024. Παράλληλα, έκανε έκκληση να μιλούν όλοι πιο θετικά για τους παίκτες και να τους δίνουν θάρρος αντί να τους καταστρέφουν το ηθικό...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ναι μεν η ομάδα του Σάουθγκεϊτ βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ που συμμετέχει μετά το 1-0 επί των Σέρβων και το 1-1 κόντρα στη Δανία, αλλά οι εμφανίσεις των διεθνών είναι τέτοιες που έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό για τον μεγαλύτερο στόχο που έχει τεθεί στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ντέκλαν Ράις κλήθηκε να τοποθετηθεί, όπως συνέβη και με τον Χάρι Κέιν, για όλα τα σχόλια που έχουν ειπωθεί και γραφτεί κυρίως από παλαίμαχους διεθνείς που επίσης έχουν προσπαθήσει κι έχουν αποτύχει να κάνουν κάτι αξιομνημόνευτο με τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν επηρεάζουν όλα αυτά. Βρίσκομαι στο χώρο πολλά χρόνια πλέον για να ξέρω πώς λειτουργεί όλο αυτό, ειδικά στην τηλεόραση. Θα έπρεπε να το σκέφτονται και μια δεύτερη φορά προτού μιλήσουν, αφού έχουν υπάρξει κι εκείνοι στη θέση που βρισκόμαστε εμείς. Μιλάμε όλοι λες και έχουμε αποκλειστεί, ενώ είμαστε στην κορυφή του ομίλου. Ας ξεκινήσουμε όλοι να μιλάμε θετικά για την ομάδα και να κάνουμε τους παίκτες να πιστεύουν ότι είναι οι κορυφαίοι για ν' αρχίσουν να παίζουν με αυτή τη νοοτροπία» είπε ο Ράις.

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Με αναστολή η ποινή της UEFA στον Μπέλιγχαμ, παίζει κανονικά με Ελβετία!-ThemaSports
05/07 @ 17:03

Με αναστολή η ποινή της UEFA στον Μπέλιγχαμ, παίζει κανονικά με Ελβετία!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ τιμωρήθηκε για τον απρεπή πανηγυρισμό του με μία αγωνιστική σε διοργάνωση της UEFA, ωστόσο αυτή η τιμωρία είναι με αναστολή. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσει και 30.000 ευρώ.

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του-ThemaSports
05/07 @ 16:14

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι αποφάσισε να παρευρεθεί στον αυριανό (6/7) προημιτελικό του Euro 2024 της Τουρκίας απέναντι στην Ολλανδία μετά από όσα ακολούθησαν τον πανηγυρισμό με το χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» στο γκολ που πέτυχε ο Μερίχ Ντεμιράλ κόντρα στην Αυστρία.

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;-ThemaSports
05/07 @ 13:47

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;

Τα προημιτελικά του Euro 2024 ξεκινούν.

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 13:07

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρόπος αντίδρασης των συμπαικτών τους, φανερώνει πως τελικά κάτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που σκέφτονται κι ενεργούν ως ηγέτες για το καλό της εθνικής ομάδας. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αντικρίζουν τώρα τους πιο γευστικούς καρπούς των προσπαθειών τους και του τρόπου με τον οποίο καθοδήγησαν τους υπόλοιπους...

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
05/07 @ 08:34

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)

Η Πορτογαλία και η Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες στο Αμβούργο (22:00) για μία θέση ημιτελικά του Euro 2024.

Ισπανία-Γερμανία: Πρόωρος... τελικός στο Euro! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
05/07 @ 08:09

Ισπανία-Γερμανία: Πρόωρος... τελικός στο Euro! (Πιθανές ενδεκάδες)

Οι δύο, κατά γενική ομολογία, καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στο Euro 2024, Ισπανία και Γερμανία, τίθενται την Παρασκευή (5/7) αντιμέτωπες στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σέντρα στις 19:00.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ