Τρομερά πράγματα στη Στουτγκάρδη, με την Ουγγαρία να νικά 1-0 τη Σκωτία με γκολ στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων και να την πετά εκτός Euro! Λαχτάρα με Βάργκα, αποχώρησε με φορείο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απίθανα πράγματα στη Στουτγκάρδη, απίθανη Ουγγαρία ολοζώντανη για τα νοκ άουτ του Euro!

Οι Μαγυάροι επικράτησαν 1-0 της Σκωτίας με buzzer beater του Σόμποθ στο... δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων και την άφησαν εκτός συνέχειας, με τους ίδιους να ελπίζουν πως θα μπορέσουν να πλασαριστούν στους τέσσερις καλύτερους τρίτους.

Λαχτάρησαν άπαντες στο 68ο λεπτό, όταν ο Βάργκα έπεσε αναίσθητος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι ενθαρρυντικές.

Το ματς

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή ανήκε στην Ουγγαρία, με τον Μπόλα να κάνει το μακρινό σουτ και τον Γκαν να εξουδετερώνει τον κίνδυνο.

Οι Μαγυάροι εξισορρόπησαν σταδιακά την κατάσταση ωστόσο δεν απειλούσαν ιδιαίτερα, με τις καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι μηδαμινές.

Μια κεφαλιά του Ορμπάν στο 41’ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Ούγγρο στόπερ ωστόσο να είναι εκτεθειμένος, με ένα μακρινό σουτ του Σόμποσλαϊ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να ακολουθεί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα (53’ Άνταμς – 49’ Σαλάι), με τον ρυθμό να παραμένει πεσμένος. Μια κεφαλιά του Νταρντάι στο 64’ πέρασε άουτ, με τα πάντα να παγώνουν τέσσερα λεπτά αργότερα.

Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Βάργκα συγκρούστηκε με αντίπαλο και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, σοκάροντας τους πάντες.

Ο Ούγγρος φορ αποχώρησε με φορείο, το οποίο είχε καλυφθεί με παραβάν, με τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του να αναφέρουν ότι έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με τον ρυθμό να ανεβαίνει παρά το σοκ από τον τραυματισμό του Μαγυάρου επιθετικού, καθώς καμία εκ των δύο ομάδων δεν βολευόταν με την ισοπαλία.

Ο Γκαν είχε απαντήσεις στα σουτ των Σάφερ (90’) και Σόμποσλαϊ (90+1’), με τον Σόμποθ να έχει δοκάρι λίγο αργότερα!

Οι Σκωτσέζοι απάντησαν με σουτ του Χάνλεϊ που απέκρουσε ο Γκουλάτσι στο 90+8’, ωστόσο στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, μια τρομερή ουγγρική αντεπίθεση έφερε σε θέση βολής τον Σόμποθ, που αυτή τη φορά δεν λάθεψε και λύτρωσε την ομάδα του!

MVP: Μπορεί να μπήκε στο ματς μόλις στο 86ο λεπτό; Ο Κέβιν Σόμποθ έκανε άμεσα τη σκωτσέζικη άμυνα να τον νιώσει, έχοντας δοκάρι πριν λυτρώσει την Ουγγαρία με γκολ σε... νεκρό χρόνο!

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Σκωτία (Στ. Κλαρκ): Γκαν, Χέντρι, Χάνλεϊ, ΜακΚένα, Ράλστον (83’ ΜακΛιν), Γκίλμορ (83’ Κρίστι), ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον (89’ Μόργκαν), ΜακΓκιν (76’ Άρμστρονγκ), ΜακΤόμινεϊ, Άνταμς (76’ Σάνκλαντ).

Στον πάγκο: Κέλι, Κλαρλ, Σάνκλαντ, Κρίστι, Κούπερ, Άρμστρονγκ, Μόργκαν, Κόνγουεϊ, Τζακ, ΜακΚρόρι, ΜακΛιν, Τέιλορ, Φόρεστ.

Ουγγαρία (Μ. Ρόσι): Γκουλάτσι, Μπότκα, Ορμπάν, Νταρντάι (74’ Α. Σαλάι), Μπόλα (86’ Σόμποθ), Στάιλς (61’ Νάγκι), Σάφερ, Κέρκεζ (Ζ. Νάγκι), Ρ. Σάλαϊ, Βάργκα (74’ Άνταμ), Σόμποσλαϊ.

Στον πάγκο: Ντίμπους, Σαπάνος, Λανγκ, Μπάλογκ, Α. Σάλαϊ, Φιόλα, Νέγκο, Άνταμ, Κλέινχεϊσλερ, Γκάζνταγκ, Ζ. Νάγκι, Σόμποθ, Χόρβαθ, Κάτα.

Διαιτητής: Τέγιο (Αργεντινή)
Βοηθοί: Σάντε, Μπραϊλόφσκι (Αργεντινή)
4ος: Έσκας (Νορβηγία)
VAR: Ερνάντεθ (Ισπανία)

Πηγή: sport-fm.gr

Η LIVE ενημέρωση από το ThemaSports.com

90'+10' ΓΚΟΟΟΛΛ για την Ουγγαρία με τον Σόμποθ, 1-0!

90+2' Δοκάρι με τον Σόμποθ για την Ουγγαρία!

90' Νέο σουτ του Σάφερ, άουτ η μπάλα.

90' Απέκρουσε το σουτ του Σάφερ ο Γκαν.

64' Άουτ η κεφαλιά του Νταρντάι.

53' Ψηλά άουτ το μακρινό σουτ του Άνταμς.

49' Σουτ από τον Σάλαϊ, αποκρούει ο Γκαν.

45'+1' Άστοχο το μακρινό σουτ του Σόμποσλαϊ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σκωτία (Στ. Κλαρκ): Γκαν, Χέντρι, Χάνλεϊ, ΜακΚένα, Ράλστον, Γκίλμορ, ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον, ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ, Άνταμς.

Ουγγαρία (Μ. Ρόσι): Γκουλάτσι, Μπότκα, Ορμπάν, Νταρντάι, Μπόλα, Ατάιλς, Σάφερ, Κέρκεζ, Ρ. Σάλαϊ, Βάργκα, Σόμποσλαϊ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πριμ που θα δώσει η Αγγλική Ομοσπονδία στους παίκτες αν πάρουν το Euro!-ThemaSports
28/06 @ 15:39

Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πριμ που θα δώσει η Αγγλική Ομοσπονδία στους παίκτες αν πάρουν το Euro!

Οι Άγγλοι θέλουν να αλλάξουν το κλίμα και να φθάσουν στη κορυφή του EURO2024. Το τρόπαιο θα φέρει φήμη και μπόλικο χρήμα!

«Ο Κριστιάνο δεν θα το έκανε»: Η απόφαση του Μέσι να... ξεκουραστεί για τον προημιτελικό της Αργεντινής!-ThemaSports
28/06 @ 14:49

«Ο Κριστιάνο δεν θα το έκανε»: Η απόφαση του Μέσι να... ξεκουραστεί για τον προημιτελικό της Αργεντινής!

Ένα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να βάλει ξανά... «φωτιά» στον κόσμο του Twitter και τους υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αφορμή; Τα ρεπορτάζ της Αργεντινής που θέλουν τον πρώτο, να έχει ζητήσει να μην αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, ώστε να είναι ξεκούραστος για τον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα!

Euro 2024: Οι δέκα παίκτες που χάνουν τα ματς των «16» λόγω καρτών-ThemaSports
28/06 @ 14:24

Euro 2024: Οι δέκα παίκτες που χάνουν τα ματς των «16» λόγω καρτών

Δέκα ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν λόγω κίτρινων καρτών στα παιχνίδια της φάσης των «16» του Euro 2024.

Ο Σάουθγκεϊτ «τελείωσε» τον Γκάλαγκερ από το EURO; Η αποκάλυψη του Τζακ Γουίλσιρ για την Εθνική Αγγλίας!-ThemaSports
28/06 @ 13:22

Ο Σάουθγκεϊτ «τελείωσε» τον Γκάλαγκερ από το EURO; Η αποκάλυψη του Τζακ Γουίλσιρ για την Εθνική Αγγλίας!

Εσωτερικό θέμα στην Αγγλία; Απόφαση που έχει παρθεί; Φήμες που δεν θα επιβεβαιωθούν; Ουδείς γνωρίζει. Πάντως, ο Τζακ Γουίλσιρ επισήμανε πως γνωρίζει ότι δύσκολα θα δούμε ξανά στο EURO 2024 τον Κόνορ Γκάλαγκερ, λόγω... Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

Όμιλοι Euro: Καλύτερη όλων η ΑΠΟΛΥΤΗ Ισπανία!-ThemaSports
28/06 @ 12:13

Όμιλοι Euro: Καλύτερη όλων η ΑΠΟΛΥΤΗ Ισπανία!

Η φάση των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε και μία ήταν η χώρα που έκανε το απόλυτο. Η Ισπανία όχι μόνο έκανε το τρία στα τρία αλλά ήταν και η καλύτερη όλων των διεκδικητών βάση απόδοσης.

Ούτε Κριστιάνο, ούτε Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ του Euro τα... αυτογκόλ που διαρκώς αυξάνονται!-ThemaSports
28/06 @ 09:31

Ούτε Κριστιάνο, ούτε Εμπαπέ: Πρώτος σκόρερ του Euro τα... αυτογκόλ που διαρκώς αυξάνονται!

Με τους ομίλους του Euro να έχουν ολοκληρωθεί και ήδη 7 αυτογκόλ να έχουν καταγραφεί, δείτε την τρομερή αύξηση των τερμάτων στη... λάθος εστία τα τελευταία χρόνια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ