Ο Μούσα Ουάγκε γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας πως αρκετοί είχαν θεωρήσει πως η καριέρα του είχε τελειώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου την σεζόν 2020-21, όμως το πέρασμα του από την Τούμπα τερμάτισε άδοξα, καθώς ο σκληρός τραυματισμός του, μετά από ένα τάκλιν αυτοθυσίας σε παιχνίδι κόντρα στον Άρη, τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν 10 μήνες, προτού συνεχίσει την καριέρα του στην Γκόριτσα και μετέπειτα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του:

Για όσα ακολούθησαν μετά τον τραυματισμό: «Την επόμενη μέρα, μετά το παιχνίδι με τον Άρη, έκανα μαγνητική τομογραφία και ο γιατρός με ενημέρωσε ότι ήταν πολύ σοβαρό. Μετά μίλησα με τον ατζέντη μου και μετά επέστρεψα στη Μπαρτσελόνα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έλαβα μηνύματα από παντού ακόμα και από την οικογένειά μου, κάποιοι μου έλεγαν ότι τελείωσε, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά μου, ακόμα κι αν ήξερα ότι ήταν σοβαρό και ότι θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα μου, κατά βάθος είχα ελπίδες να επιστρέψω και να παίξω ξανά. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά οι γιατροί της Μπάρτσα με βοήθησαν πολύ, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ μου είπε πραγματικά ότι τελείωσε, αλλά στη Βαρκελώνη, ο Ραμόν Κουγκάτ, με άφησε να ξέρω ότι θα μείνω εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μήνες. 

Έκανα τρεις επεμβάσεις στο ίδιο πόδι. Υπήρχαν μερικές μικρές επιπλοκές, αλλά διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, χαλάρωσα λίγο».

Για την ψυχική του κατάσταση κατά την αποκατάσταση: «Ανέκτησα αυτοπεποίθηση χάρη στην οικογένειά μου. Πραγματικά πάλεψα για να επιστρέψω και να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο και δουλειά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 

Μετά από ένα χρόνο και έξι μήνες, άρχισα να έχω ελπίδες να μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα. Αλλά όταν πήγα στην Κροατία, μερικές φορές ένιωθα πόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αλλά έγινα ξανά ο εαυτός μου αυτή τη σεζόν. Όλα πάνε πολύ καλά γιατί έχω παίξει πολλά ματς».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κανένα ενδιαφέρον από την Ανόρθωση για τον Κουέν...-ThemaSports
28/06 @ 16:00

Κανένα ενδιαφέρον από την Ανόρθωση για τον Κουέν...

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον 29χρονο Αυστριακό εξτρέμ, Andreas Kuen (Αντρέας Κουέν).

Διευθετήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας χάντμπολ της Ανόρθωσης μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα...-ThemaSports
28/06 @ 10:28

Διευθετήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας χάντμπολ της Ανόρθωσης μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα...

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα χάντμπολ της Ανόρθωσης ενημερώνει ότι διευθετήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα.

Πάει για «ψώνια» από Ελλάδα ή Ανόρθωση-ThemaSports
27/06 @ 12:32

Πάει για «ψώνια» από Ελλάδα ή Ανόρθωση

Έτοιμη για... μεταγραφικά «ψώνια» από Ελλάδα είναι η Ανόρθωση!

Ανόρθωση: Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου -ThemaSports
26/06 @ 18:17

Ανόρθωση: Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου

Η Ανόρθωση ενημέρωσε ότι στις 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Στις 17 Ιουλίου η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης-ThemaSports
26/06 @ 16:48

Στις 17 Ιουλίου η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ενημερώνει για την Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 19:00, στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ