Πόλυς Χαραλάμπους

Τις τελευταίες δυο μέρες, με αφορμή και το δημοσίευμα στην Χιλή, ότι τον θέλει η Κόλο-Κόλο έχει αναπτυχθεί έντονη παραφιλολογία για το μέλλον του Σανγκάλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχει βγει προς τα έξω, ότι ο Χιλιανός άσος έχει αποχωρήσει από το γκρουπ επικοινωνίας, στο οποίο συμμετέχουν οι παίχτες του Απόλλωνα. Γεγονός που έχει ερμηνευτεί ως πρόθεση να μην επιστρέψει ποτέ στην Κύπρο.

Κυκλοφορούν και διάφορα άλλα, ότι αρνήθηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα εκγύμνασης που του έδωσε ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Απόλλωνα.

Το σωστό θα είναι ο 31χρονος παίχτης να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του προς τους διοικούντες. Αν όντως θέλει να αποχωρήσει, δεν νομίζουμε ότι θα σταθούν εμπόδιο…

Έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι τον Μάιο του 2025. Αμοίβεται πλουσιοπάροχα για τα δεδομένα της Κύπρου, το μηνιάτικο του είναι πέραν των 30 χιλιάδων ευρώ.

Υπάρχει και η παράμετρος, του ότι μένει στα "πιτς" συχνά, όπως τουλάχιστον φάνηκε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Πάνω σε αυτό, λένε κάποιοι, πως αν αποφασίσει να τιμήσει το συμβόλαιο του, τότε θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, κάτι που δεν έγινε πέρσι το καλοκαίρι…  

Αν όχι τις προσεχείς μέρες, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα για το μέλλον του Σανγκάλ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας (είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιουλίου).

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις… -ThemaSports
28/06 @ 08:50

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις…

Πέραν από τους τρεις κύπριους παίχτες, που ανακοίνωσε ήδη η ΑΕΛ, Παναγιώτη Ζαχαρίου, Αντρέα Φιλιώτη, Ραφαήλ Μάμα, το ρεπορτάζ από τις αρχές της εβδομάδας, λέει ότι προ των πυλών βρίσκεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι…

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»! -ThemaSports
26/06 @ 08:43

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»!

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, ότι τα πλείστα σωματεία/ εταιρίες, δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος.

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…-ThemaSports
26/06 @ 08:05

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…

Στην χθεσινή συνέλευση της Πάφος Fc, o εκ των ισχυρών ανδρών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, φέρεται να… άστραψε και να βρόντηξε.

Η λογική «απάντηση» του Σπόλιαριτς στο σενάριο Ανόρθωσις… -ThemaSports
25/06 @ 08:37

Η λογική «απάντηση» του Σπόλιαριτς στο σενάριο Ανόρθωσις…

Η Ανόρθωση, στην μεταβατική επόμενη αγωνιστική περίοδο (λόγω μειωμένου προϋπολογισμού), ψάχνεται για να ενισχύσει το κυπριακό στοιχείο. Έχει βγει προς τα έξω από χθες, ότι έχουν χτυπήσει την πόρτα του Άρη, για να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ματία Σπόλιαριτς.

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου… -ThemaSports
23/06 @ 09:02

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου…

Ακούσαμε την χθεσινή παρέμβαση του προέδρου του ΚΟΑ Γιάννου Ιωάννου στο ΡΙΚ, όπου προσυπέγραψε την απόφαση της ΚΟΠ, ότι πρέπει να καταργηθεί το μέτρο (που εφαρμόστηκε για 4-5 μήνες την περασμένη σεζόν) για μη μετακίνηση των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

Οι «τρελές» πωλήσεις του Νικ! Από τον Μπάντζι στον Σουμάνσκι… -ThemaSports
19/06 @ 09:02

Οι «τρελές» πωλήσεις του Νικ! Από τον Μπάντζι στον Σουμάνσκι…

Έκλεισε η «πράξη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Σουμάνσκι στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η σούμα για τις καλοκαιρινές πωλήσεις των διαχειριστών του ποδοσφαιρικού Άρη, πάει στα 2 εκατομμύρια ευρώ…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ