Πόλυς Χαραλάμπους

Η Ανόρθωση, στην μεταβατική επόμενη αγωνιστική περίοδο (λόγω μειωμένου προϋπολογισμού), ψάχνεται για να ενισχύσει το κυπριακό στοιχείο. Έχει βγει προς τα έξω από χθες, ότι έχουν χτυπήσει την πόρτα του Άρη, για να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ματία Σπόλιαριτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βασικά ζητούν να απελευθερωθεί ο 27χρονος διεθνής χαφ. Τα περί δανεισμού δεν έχουν λογική βάση, με δεδομένο ότι ο «Σπόλια» έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την «ελαφρά ταξιαρχία». Δεν έχει βγει προς τα έξω, ότι υπάρχει πρόθεση από τους διαχειριστές της ομάδας, για πρόωρη επέκταση συμβολαίου του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη… σπουδή, για να συμπεράνουμε ποιες είναι οι προθέσεις του Σπόλιαριτς. Έζησε μεγάλες στιγμές, κατά τα τρία τελευταία χρόνια στον Άρη (ευρωπαική έξοδος, πρωτάθλημα και συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ), όμως λογικό είναι να προτιμά να πάει αλλού, όπου θα νιώθει πιο χρήσιμος για τον προπονητή...

Η πραγματικότητα είναι πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Σπιλέφσκι τον «ξέχασε» αρκετές φορές στον πάγκο, ειδικά στον θεσμό του πρωταθλήματος. Είχε 15 συμμετοχές, μόλις δυο βασικός στο πρωτάθλημα, σκόραρε 4 φορές.

Σούπερ ήταν η σεζόν 2021-22 για τον Ματία Σπόλιαριτς, ο οποίος κατέγραψε 28 συμμετοχές (21 βασικός) και 8 γκολ. Είχε «υπογράψει» μάλιστα το παρθενικό ευρωπαικό εισιτήριο της ομάδας, βάζοντας δυο γκολ στο τελευταίο ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη νίκη με 0-3 επί της Κυρίας!

ΔΕΙΤΕ την καριέρα του Σπόλιαριτς σε αριθμούς

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις… -ThemaSports
28/06 @ 08:50

Οι «κυπριακές» επιλογές του Γιάννου και οι επιφυλάξεις…

Πέραν από τους τρεις κύπριους παίχτες, που ανακοίνωσε ήδη η ΑΕΛ, Παναγιώτη Ζαχαρίου, Αντρέα Φιλιώτη, Ραφαήλ Μάμα, το ρεπορτάζ από τις αρχές της εβδομάδας, λέει ότι προ των πυλών βρίσκεται ο Ιβάν Τρισκόφσκι…

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»! -ThemaSports
26/06 @ 08:43

Το «κάρφωμα» της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα «παραμυθάκια»!

Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Ελεγκτική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, ότι τα πλείστα σωματεία/ εταιρίες, δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος.

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…-ThemaSports
26/06 @ 08:05

Ποιοι τους κάνουν πόλεμο…

Στην χθεσινή συνέλευση της Πάφος Fc, o εκ των ισχυρών ανδρών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, φέρεται να… άστραψε και να βρόντηξε.

Η παραφιλολογία για Σανγκάλ και οι προθέσεις του… -ThemaSports
25/06 @ 08:02

Η παραφιλολογία για Σανγκάλ και οι προθέσεις του…

Τις τελευταίες δυο μέρες, με αφορμή και το δημοσίευμα στην Χιλή, ότι τον θέλει η Κόλο-Κόλο έχει αναπτυχθεί έντονη παραφιλολογία για το μέλλον του Σανγκάλ.

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου… -ThemaSports
23/06 @ 09:02

Στον ΠτΔ να τα πείτε κύριε Ιωάννου…

Ακούσαμε την χθεσινή παρέμβαση του προέδρου του ΚΟΑ Γιάννου Ιωάννου στο ΡΙΚ, όπου προσυπέγραψε την απόφαση της ΚΟΠ, ότι πρέπει να καταργηθεί το μέτρο (που εφαρμόστηκε για 4-5 μήνες την περασμένη σεζόν) για μη μετακίνηση των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων.

Οι «τρελές» πωλήσεις του Νικ! Από τον Μπάντζι στον Σουμάνσκι… -ThemaSports
19/06 @ 09:02

Οι «τρελές» πωλήσεις του Νικ! Από τον Μπάντζι στον Σουμάνσκι…

Έκλεισε η «πράξη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Σουμάνσκι στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Η σούμα για τις καλοκαιρινές πωλήσεις των διαχειριστών του ποδοσφαιρικού Άρη, πάει στα 2 εκατομμύρια ευρώ…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ