Ο δρόμος είναι ανοιχτός. Η Αγγλία έχει μία «χρυσή» ευκαιρία μπροστά της. Πρέπει να το κάνει, μπορεί να τα καταφέρει. Ξεκινά απέναντι στην Σλοβακία, προκρίνεται και τα δύο παιχνίδια μέχρι τον τελικό, κρίνονται διαχειρίσιμα. Φτάνεις εκεί και γιατί να μην το φέρεις... σπίτι;

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ας συμφωνήσουμε σε κάτι... Η Αγγλία ως στιγμής δεν έχει αποδώσει καλά στο EURO 2024. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως πρώτη του 3ου ομίλου, συγκεντρώνοντας μόλις πέντε βαθμούς.

Δεν έχει εντυπωσιάσει, δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι της περισσότερα του ενός γκολ, έχει δημιουργήσει τις λιγότερες ευκαιρίες κατά μέσο όρο, από κάθε λογής ομάδα που συμμετέχει στο τουρνουά.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των υπολοίπων και η κατάταξη που διαμορφώθηκε στους άλλους ομίλους, μπορεί να δώσει στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και την ομάδα του, τη δυνατότητα να πιστέψει πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, 30 Ιουνίου, απέναντι στην Σλοβακία. Πρέπει να την περάσει και αν το κάνει, εν συνεχεία βρίσκει στα προημιτελικά τον νικητή του Ελβετία – Ιταλία. Δεν λέμε πως είναι… απλό, αλλά σε κάθε περίπτωση, τα «τρία Λιοντάρια» μπορούν να σημειώσουν δύο προκρίσεις.

Και παρότι λέγαμε πως οι Άγγλοι θα συναντηθούν με τους Γάλλους στους «4», η δεύτερη θέση που κατέλαβε η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, άλλαξε τα δεδομένα. Συνεπώς, αν το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει φτάσει μέχρι εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπο είτε με την Ολλανδία, είτε με την Αυστρία, είτε με τη Ρουμανία, είτε με την Τουρκία.

Μπορεί λοιπόν η Αγγλία να φτάσει στον τελικό; Σαφώς και μπορεί. Και πρέπει να το κάνει. Όλα ήρθαν με τέτοιον τρόπο ώστε να την ευνοήσουν. Στιγμή… αφύπνισης ή ένα «έξτρα» άγχος; Θα φανεί. Αλλά ο δρόμος μέχρι και το φινάλε του EURO 2024, πλέον είναι ανοιχτός…

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του-ThemaSports
05/07 @ 16:14

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι αποφάσισε να παρευρεθεί στον αυριανό (6/7) προημιτελικό του Euro 2024 της Τουρκίας απέναντι στην Ολλανδία μετά από όσα ακολούθησαν τον πανηγυρισμό με το χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» στο γκολ που πέτυχε ο Μερίχ Ντεμιράλ κόντρα στην Αυστρία.

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;-ThemaSports
05/07 @ 13:47

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;

Τα προημιτελικά του Euro 2024 ξεκινούν.

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 13:07

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρόπος αντίδρασης των συμπαικτών τους, φανερώνει πως τελικά κάτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που σκέφτονται κι ενεργούν ως ηγέτες για το καλό της εθνικής ομάδας. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αντικρίζουν τώρα τους πιο γευστικούς καρπούς των προσπαθειών τους και του τρόπου με τον οποίο καθοδήγησαν τους υπόλοιπους...

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
05/07 @ 08:34

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)

Η Πορτογαλία και η Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες στο Αμβούργο (22:00) για μία θέση ημιτελικά του Euro 2024.

Ισπανία-Γερμανία: Πρόωρος... τελικός στο Euro! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
05/07 @ 08:09

Ισπανία-Γερμανία: Πρόωρος... τελικός στο Euro! (Πιθανές ενδεκάδες)

Οι δύο, κατά γενική ομολογία, καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στο Euro 2024, Ισπανία και Γερμανία, τίθενται την Παρασκευή (5/7) αντιμέτωπες στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σέντρα στις 19:00.

Μπερνάρντο Σίλβα για τα δάκρυα του Ρονάλντο: «Είμαστε άνθρωποι... »-ThemaSports
04/07 @ 23:47

Μπερνάρντο Σίλβα για τα δάκρυα του Ρονάλντο: «Είμαστε άνθρωποι... »

Η... κατάρρευση του Κριστιάνο Ρονάλντο αφού αστόχησε στο πέναλτι του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία για τη φάση των «16» του EURO 2024, ήταν απλά μια υπενθύμιση ότι οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί άνθρωποι, παρά το δυναμικό status που βγάζουν προς τα έξω, όπως δήλωσε ο συμπαίκτης του Μπερνάρντο Σίλβα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ