Ο Φεράν Τόρες ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Φεράν Τόρες πήρε σαφή θέση αναφορικά με το μέλλον του στη Μπαρτελόνα, με τον ίδιο να διευκρινίζει πως δεν επιθυμεί απλά να παραμείνει στο ισπανικό σύλλογο, αλλά ότι η παραμονή του είναι δεδομένη.

Το όνομα του διεθνή Ισπανού έχει αναμειχθεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο ο παίκτης της Μπαρτελόνα θέλησε να βάλει ένα τέλος στη παραφιλολογία δηλώνοντας: "Την επόμενη σεζόν θα συνεχίσω στην Μπάρτσα, δεν είναι ότι θέλω να μείνω, είναι ότι θα μείνω", εξήγησε.

"Είμαι πολύ ήρεμος, θα συνεχίσω στην Μπάρτσα και του χρόνου, μπορούν να εξοικονομήσουν το μελάνι και να αλλάξουν το όνομά μου με το όνομα κάποιου άλλου".

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 και επομένως ο μόνος τρόπος αποχώρησής του είναι μέσω μίας προσοδοφόρας πρότασης, η οποία να καλύπτει τους "Μπλαουγκράνα". Επιπλέον, ο Φεράν Τόρες αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τσάβι και από τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός αντικαταστάθηκε από τον Χάνσι Φλικ είναι λογικό ο παίκτης να επαναξιολογηθεί όπως και το υπόλοιπο ρόστερ.

 

Μέχρι στιγμής, ο Γερμανός προπονητής δεν είχε την ευκαιρία να έρθει κοντά με τους παίκτες λόγω της διεξαγωγής του Euro και επομένως το μέλλον του Φεράν Τόρες, αλλά και των υπολοίπων θα κριθεί εν πολλοίς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της καταλανικής ομάδας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!-ThemaSports
30/06 @ 19:10

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!

Την επιθυμία της να δημιουργήσει μια ομάδα γεμάτη αστέρες είναι η Αλ Καντισίγια καθώς μετά την επικείμενη απόκτηση του Νάτσο, φιλοδοξεί να αποκτήσει και τον Μάουρο Ικάρντι με ένα υπέρογκο συμβόλαιο!

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!-ThemaSports
30/06 @ 17:33

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!

Τον 19χρονο εξτρέμ, Γιανκούμπα Μίντεχ, αποκτά η Μπράιτον από τη Νιούκαστλ. Κέρδος 27 εκατ. ευρώ για τις «καρακάξες», που αγόρασαν τον παίκτη πέρυσι και τον έδωσαν κατευθείαν δανεικό στη Φέγενορντ.

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!-ThemaSports
30/06 @ 16:51

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση του deal ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα και Βερόνα για τον Γρηγόρη Κάστανο.

«Τρελό» σενάριο... επιστροφής για Άρσεναλ - Προπονείται ήδη στο Λονδίνο, τον παρακολουθεί ο Αρτέτα!-ThemaSports
30/06 @ 16:05

«Τρελό» σενάριο... επιστροφής για Άρσεναλ - Προπονείται ήδη στο Λονδίνο, τον παρακολουθεί ο Αρτέτα!

«Τρελό» σενάριο για Άρσεναλ και επιστροφή Μουστάφι στο Λονδίνο, προπονείται ήδη και τον παρακολουθεί ο Μικέλ Αρτέτα!

Τέλος ο Ζοάο Φέλιξ από την Μπαρτσελόνα-ThemaSports
30/06 @ 15:20

Τέλος ο Ζοάο Φέλιξ από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ζοάο Φέλιξ, με συνέπεια ο Πορτογάλος εξτρέμ να επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γκατούζο θέλει να ενισχύσει τη Χάιντουκ με δύο "βετεράνους-ThemaSports
30/06 @ 14:00

Ο Γκατούζο θέλει να ενισχύσει τη Χάιντουκ με δύο "βετεράνους

Ο νέος προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ, Τζενάρο Γκατούζο, προσπαθεί να πείσει τον Ιβάν Ράκιτιτς να αγωνιστεί στη δύση της καριέρας του στην Κροατία, την ώρα που ο Έντιν Τζέκο πλησιάζει στην ομάδα του Μάρκο Λιβάγια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ