Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Μόιζ Κεν η Φιορεντίνα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «βιόλα» ήρθαν σε συμφωνία με τη μισητή των οπαδών τους, Γιουβέντους, για την απόκτηση του 24χρονου Ιταλού επιθετικού!

Σύμφωνα με τον έγκριτο ημοσιογράφο, η Φιορεντίνα θα βγάλει από τα ταμεία της 13 εκατ. ευρώ, τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 18 εκατ. σε περίπτωση εκπλήρωσης συγκεκριμένων στόχων.

Πριν από μερικά χρόνια με την «ταμπέλα» του μεγάλου ταλέντου, ο Κεν έρχεται από μία κακή για εκείνον σεζόν, χωρίς γκολ ή ασίστ σε 20 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Έβερτον και Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλει τον Αλ Ταμάρι η Αταλάντα-ThemaSports
24/06 @ 11:23

Θέλει τον Αλ Ταμάρι η Αταλάντα

Οδεύει προς Ιταλία και στην Αταλάντα ο Μούσα Αλ Τάμαρι σύμφωνα με αραβικό μέσο, αναφέροντας ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις.

Πρόταση Γιουνάιτεντ για Μανδά με «χρυσό» deal - «Όχι» σε 12 εκατ. της Σίτι-ThemaSports
21/06 @ 23:27

Πρόταση Γιουνάιτεντ για Μανδά με «χρυσό» deal - «Όχι» σε 12 εκατ. της Σίτι

Στην Ελλάδα γράφουν πως η Λάτσιο σκέφτεται τον Ιωαννίδη (όχι άλλο... Φώτης) αλλά στην Ρώμη τόσο η "Μεσατζέρο" όσο και τουλάχιστον 5 διαφορετικά sites ("lazionews24", "Get Footballl News Italy", "Calciomercato Lazio", "Tutto Mercato Lazio", "United In Focus") γράφουν πως ο στράικερ που θέλει ο Λοτίτο να πάει στην Ρώμη είναι διεθνής Άγγλος Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπαιξε δανεικός στην Χετάφε. Και το πιο εντυπωσιακό σύμφωνα με το... κοινό (!!!) ρεπορτάζ : κάνοντας τον Γκρίνγουντ κατά το ημισι... τράμπα με τον Χρήστο Μανδά, για τον οποίο οι "λατσιάλι" έχουν δεχθεί επίσημα κρούση από τους "μπέμπηδες"!! Απίστευτο Νο 1 και όμως αληθινό...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ