Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο αρχηγός του Κεραυνού, Σάιμον Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για τη αντίδραση των Κύπριων Καλαθοσφαιριστών στην απόφαση για αύξηση των ξένων στη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η τοποθέτηση του:

«Ο τρόπος που έγινε η πράξη είναι άνοστος, πίσω από κλειστές πόρτες. Μαζεύτηκαν υπογραφές προτού γίνει αίτημα στην Ομοσπονδία, ενώ είχαμε πει ότι θα κάνουμε πρώτα συζήτηση εμείς οι παίκτες. Θέλαμε να εξηγήσουμε τα δικά μας προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις. Τελικά όχι μόνο δεν κληθήκαμε, αλλά η ΚΟΚ δεν μπορεί ούτε να επιβάλει τις υποσχέσεις της. Ψήφισαν υπέρ η ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση και η ΑΕΚ και κάπου εκεί σταματούν τα σοβαρά σωματεία, μετά έχουμε Απόλλωνα, ΕΘΑ, ΕΝΠ και Αχιλλέα. Ο Κεραυνός εξέφρασε τη θέση του, ο ΑΠΟΠ ήταν απών και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕΕΚ δεν τοποθετήθηκε. Και θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί είπα για ασόβαρα σωματεία. Γιατί αυτά τα σωματεία που ανέφερα, πέρσι σταμάτησαν τη σεζόν πριν τελειώσει, έδιωξαν παίκτες, τους άφησαν απλήρωτους και πρόεδροι παραιτήθηκαν. Δηλαδή τα σωματεία που δεν τήρησαν τις υποχρεώσεις τους, είχαν δικαίωμα ψήφου. Σε λίγες ώρες θα γίνει έκτακτη συνέλευση του ΠΑΣΚ για να αποφασίσουμε για τις επόμενες κινήσεις. Οι επιλογές που τέθηκαν στο τραπέζι είναι η αποχή από την Εθνική και το Ευρωμπάσκετ 2025 και αποχή από το πρωτάθλημα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωμπάσκετ 2025: Μόνο μια προσφορά για το Παλε της Λεμεσού – Στα 14,5 εκατομμύρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
29/06 @ 10:53

Ευρωμπάσκετ 2025: Μόνο μια προσφορά για το Παλε της Λεμεσού – Στα 14,5 εκατομμύρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μόνο μια εταιρία έχει υποβάλει προσφορά, για τα έργα αναβάθμισης του Παλε Ντε Σπορ της Λεμεσού ενόψει της διοργάνωσης του ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2025.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κεραυνού: «Να παραμείνει η συμφωνημένη ρύθμιση του 3+2 για ξένους και κύπριους»-ThemaSports
28/06 @ 13:58

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Κεραυνού: «Να παραμείνει η συμφωνημένη ρύθμιση του 3+2 για ξένους και κύπριους»

Ανακοίνωση-διαμαρτυρίας από τον Κεραυνό για την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τη συμμετοχή των ξένων καλαθοσφαιριστών στο επόμενο πρωτάθλημα:

Ανανέωσε με τον αρχηγό η ΑΕΚ-ThemaSports
21/06 @ 20:00

Ανανέωσε με τον αρχηγό η ΑΕΚ

H Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον αρχηγό της ομάδας Ιάκωβο Παντελή.

Γιανναράς στην Ένωση -ThemaSports
16/06 @ 16:01

Γιανναράς στην Ένωση

Επιστρέφει στον πάγκο της Ένωσης ο Παναγιώτης Γιανναράς

Ανανέωσε με Κεραυνό ο Κακιούζης-ThemaSports
11/06 @ 21:42

Ανανέωσε με Κεραυνό ο Κακιούζης

Συνεχίζει στον Κεραυνό Στροβόλου ο Μιχάλης Κακιούζης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ