Πάει να συναντήσει τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς στην Παρτίζαν, ο Γιούρσεβιτς, έγραψαν χθες οι συμπατριώτες του. Το έχουν μάλιστα σίγουρο, ότι ο Σλοβένος αριστερός μπακ θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του Βελιγραδίου…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Απόλλωνα δεν θα τα βάψουν μαύρα, που αποχωρεί ο 29χρονος αριστερός μπακ, επειδή λίγα πράγματα έδωσε κατά το διάστημα που ήταν στο Κολόσσι. Από τις αρχές του Καλοκαιριού, «γυρόφερνε» το όνομα του στην λίστα των υπο αποχώρηση παιχτών.

Όμως εκείνο που δεν περνά απαρατήρητο, είναι ότι ο Γιούρσεβιτς, αξιοποίησε το ότι είχε να παίρνει καθυστερημένους μισθούς από την Λεμεσιανή ομάδα. Γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να απευθυνθούν οι Σέρβοι στον Απόλλωνα, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025.

Π.Χ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

CHALLENGE!-ThemaSports
02/07 @ 15:18

CHALLENGE!

Challenge στην πτήση με τους παίκτες της Ομόνοιας...

ΚΙΝΗΤΡΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:57

ΚΙΝΗΤΡΑ

Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει την σεζόν με μίνιμουμ στόχους την κατάκτηση του τίτλου και την... επιστροφή στην εξάδα.

ΑΜΟΙΒΑΙΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:38

ΑΜΟΙΒΑΙΑ

Αμοιβαία είναι η εκτίμηση Κβιλιτάια και διοίκησης του ΑΠΟΕΛ...

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο; -ThemaSports
02/07 @ 10:53

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο;

Όπως γράψαμε νωρίτερα, στην Ανόρθωση είναι λογικό να προβληματίζονται αν θα δώσουν τις 50 χιλιάδες ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα, για να γίνει δικός τους – με ελευθέρα- ο Τσίκο Μπάνζα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ThemaSports
01/07 @ 19:10

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Μέσω των φιλικών αγώνων ο Νταβίντ Γκαγέγο δοκιμάζει διάφορες σκέψεις και με την πάροδο του χρόνου η ενίσχυση θα του δώσει την ευκαιρία για την διαμoρφώσει το πλάνο των βασικών επιλογών, κυρίως 1-2 θέσεων καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι στην αγορά για σημαντικά deals.

ΠΟΘΟΣ-ThemaSports
01/07 @ 17:16

ΠΟΘΟΣ

Πρόσφατα ο Πραξιτέλης Βούρος αναφέρθηκε στον πόθο των παραγόντων του Απόλλωνα για να συνεργαστούν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ