Απίστευτες σκηνές στην παράταση της Πορτογαλίας με την Σλοβενία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει τα κλάματα μετά το χαμένο πέναλτι

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Πορτογαλία είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 105' της παράτασης, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να νικήσει τον Όμπλακ από την άσπρη βούλα.

Ο CR7, ο οποίος έψαχνε το γκολ όσο τίποτα, έβαλε τα κλάματα αμέσως μετά. Για την ακρίβεια πλάνταξε και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν με αγκαλιές να τον συνεφέρουν στην ανάπαυλα της παράτασης

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νάγκελσμαν: «Με απασχολεί ο Μουσιάλα, όχι ο Γιαμάλ»-ThemaSports
04/07 @ 21:45

Νάγκελσμαν: «Με απασχολεί ο Μουσιάλα, όχι ο Γιαμάλ»

Η Γερμανία είναι αποφασισμένη για να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του εφετινού EURO 2024 που διεξάγεται στο «σπίτι» της κι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (5/7, 19:00) μεγάλου προημιτελικού με την Ισπανία επικεντρώθηκε στο τι θα κάνουν οι δικοί του ποδοσφαιριστές κι όχι οι παίκτες της «ρόχα».

Νάγκελσμαν: «Σκέφτομαι περισσότερο τον Τζαμάλ παρά τον Γιαμάλ, θέλουμε να έχουμε κατοχή μπάλας με Ισπανία»-ThemaSports
04/07 @ 20:41

Νάγκελσμαν: «Σκέφτομαι περισσότερο τον Τζαμάλ παρά τον Γιαμάλ, θέλουμε να έχουμε κατοχή μπάλας με Ισπανία»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε την επιθυμία του να δει την Γερμανία να έχει κατοχή μπάλας για να φέρει σε δύσκολη θέση την Ισπανία ενώ έκανε ειδική μνεία στο 16χρονο αστέρι των Ιβήρων, Λαμίν Γιαμάλ.

Ντεσάμπ: «Είναι συναρπαστικό να κερδίζεις 5-4, όμως δεν είναι πάντα έτσι το ποδόσφαιρο»-ThemaSports
04/07 @ 19:19

Ντεσάμπ: «Είναι συναρπαστικό να κερδίζεις 5-4, όμως δεν είναι πάντα έτσι το ποδόσφαιρο»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απάντησε στην κριτική που δέχτηκε η Γαλλία για την εμφάνιση της κόντρα στο Βέλγιο ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη μάχη με την Πορτογαλία στους 8 του Euro 2024 τονίζοντας πως ο Ρονάλντο ήταν και παραμένει μεγάλη απειλή.

Εμπαπέ: «Όλοι ξέρουν τον θαυμασμό που έχω για τον Ρονάλντο, αλλά δεν θέλω να είναι χαρούμενος την Παρασκευή» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 18:44

Εμπαπέ: «Όλοι ξέρουν τον θαυμασμό που έχω για τον Ρονάλντο, αλλά δεν θέλω να είναι χαρούμενος την Παρασκευή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκπροσώπησε τους παίκτες της Γαλλίας την παραμονή του σπουδαίου προημιτελικού με την Πορτογαλία και δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο των Ρονάλντο και Πέπε, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για πρόκριση των μπλε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο στόχαστρο της UEFA για αθέμιτη διαφήμιση!-ThemaSports
04/07 @ 18:19

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο στόχαστρο της UEFA για αθέμιτη διαφήμιση!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με έρευνα της UEFA, μετά την δημοσιοποίηση των καρδιακών παλμών του στο ματς της Πορτογαλίας κόντρα στην Σλοβενία.

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ αλλαγές από Σάουθγκεϊτ ενόψει Ελβετίας!-ThemaSports
04/07 @ 16:49

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ αλλαγές από Σάουθγκεϊτ ενόψει Ελβετίας!

Σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σκέφτεται να επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον επερχόμενο προημιτελικό με την Ελβετία, λόγω των μέτριων εμφανίσεων της εθνικής Αγγλίας στο Euro.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ