Ο δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι έδωσε την απάντησή του δημόσια προς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που τον χαρακτήρισε ανόητο, θεωρώντας ενοχλητική την ερώτησή του για τη λεγόμενη χρυσή γενιά της εθνικής ομάδας του Βελγίου, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Euro 2024. «Να σου θυμίσω κάτι, κακομαθημένε...».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι ενοχλήθηκε έντονα όταν άκουσε ουσιαστικά να του λένε για την αποτυχία μιας ιδιαίτερα ταλαντούχας φουρνιάς Βέλγων διεθνών στις μεγάλες διοργανώσεις και θέλησε να τονίσει πως δεν γίνεται η αντίστοιχη κριτική σε ομάδες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία και η Γερμανία που έχουν επιδείξει κατά καιρούς «χρυσές γενιές».

Αποχωρώντας από το σημείο όπου μιλούσε στους δημοσιογράφους, ο Ντε Μπρόινε χαρακτήρισε ανόητο τον Παλμέρι, η στιγμή αποτυπώθηκε σε βίντεο και ο δημοσιογράφος έδωσε την απάντησή του, μέσω social media.

«Άκουσε, κακομαθημένε. Η Αγγλία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία τουλάχιστον έπαιξαν σε έναν τελικό. Κλασσικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που θέλει να τον ρωτούν μόνο για το πόσο καλά έπαιξε...».

Πηγή: england365.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του-ThemaSports
05/07 @ 16:14

Τι πιο σύνηθες: Ο Ερντογάν στήριξε τον Ντεμιράλ για τον προκλητικό πανηγυρισμό του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι αποφάσισε να παρευρεθεί στον αυριανό (6/7) προημιτελικό του Euro 2024 της Τουρκίας απέναντι στην Ολλανδία μετά από όσα ακολούθησαν τον πανηγυρισμό με το χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» στο γκολ που πέτυχε ο Μερίχ Ντεμιράλ κόντρα στην Αυστρία.

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;-ThemaSports
05/07 @ 13:47

Τα… power rankings του Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί για το τρόπαιο;

Τα προημιτελικά του Euro 2024 ξεκινούν.

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 13:07

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρόπος αντίδρασης των συμπαικτών τους, φανερώνει πως τελικά κάτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που σκέφτονται κι ενεργούν ως ηγέτες για το καλό της εθνικής ομάδας. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αντικρίζουν τώρα τους πιο γευστικούς καρπούς των προσπαθειών τους και του τρόπου με τον οποίο καθοδήγησαν τους υπόλοιπους...

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
05/07 @ 08:34

Πορτογαλία-Γαλλία: Μητέρα των... μαχών και επανάληψη του τελικού του 2016! (Πιθανές ενδεκάδες)

Η Πορτογαλία και η Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες στο Αμβούργο (22:00) για μία θέση ημιτελικά του Euro 2024.

Ισπανία-Γερμανία: Πρόωρος... τελικός στο Euro! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
05/07 @ 08:09

Ισπανία-Γερμανία: Πρόωρος... τελικός στο Euro! (Πιθανές ενδεκάδες)

Οι δύο, κατά γενική ομολογία, καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στο Euro 2024, Ισπανία και Γερμανία, τίθενται την Παρασκευή (5/7) αντιμέτωπες στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σέντρα στις 19:00.

Μπερνάρντο Σίλβα για τα δάκρυα του Ρονάλντο: «Είμαστε άνθρωποι... »-ThemaSports
04/07 @ 23:47

Μπερνάρντο Σίλβα για τα δάκρυα του Ρονάλντο: «Είμαστε άνθρωποι... »

Η... κατάρρευση του Κριστιάνο Ρονάλντο αφού αστόχησε στο πέναλτι του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία για τη φάση των «16» του EURO 2024, ήταν απλά μια υπενθύμιση ότι οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί άνθρωποι, παρά το δυναμικό status που βγάζουν προς τα έξω, όπως δήλωσε ο συμπαίκτης του Μπερνάρντο Σίλβα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ