Σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σκέφτεται να επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον επερχόμενο προημιτελικό με την Ελβετία, λόγω των μέτριων εμφανίσεων της εθνικής Αγγλίας στο Euro.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον αγώνα με την Ελβετία για την προημιτελική φάση του Euro.

Όχι τόσο σε πρόσωπα, όσο σε σχηματισμό. Ο προπονητής των «λιονταριών» προσανατολίζεται στη παράταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και κατ’ επέκταση τη διαφοροποίηση του επιθετικού πλάνου.

Στους Στόουνς – Γκουέχι ενδεχομένως να προστεθεί ο Γουόκερ που έχει ούτως η άλλως αγωνιστεί ξανά σαν στόπερ και τη θέση του σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά να πάρει ο Άρνολντ.

Πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός έχει και ο Λιούς Ντανκ, μόνο που στην περίπτωση αυτή ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι θα διατηρήσει τη θέση του στα δεξιά.

Η τριάδα στην άμυνα θα φέρει αλλαγές στη μεσαία και την επιθετική γραμμή, αφού θα επιλεχθεί το 3-4-3. Μέινου και Ράις θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Μπέλιγχαμ και Φόντεν να κινούνται πίσω από τον Χάρι Κέιν και τον Μπουκάγιο Σάκα να μένει εκτός ενδεκάδας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Σάουθγκεϊτ ευελπιστεί τόσο ότι θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας του, όσο θα αντιμετωπιστεί η ταχύτητα και το απρόβλεπτο στοιχείο των Ελβετών επιθετικών.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέδρι σε Κρόος για τον τραυματισμό του: "Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο"-ThemaSports
07/07 @ 14:36

Πέδρι σε Κρόος για τον τραυματισμό του: "Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Ο Πέδρι που θα χάσει το υπόλοιπο Euro 2024 μετά τον τραυματισμό του με ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τον Τόνι Κρόος για το μήνυμά του, καθώς ο Γερμανός ήταν εκείνος που με το μαρκάρισμά ου τον τραυμάτισε

Το συγκινητικό 'αντίο' του Κρόος: "Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, όβερ-ThemaSports
07/07 @ 14:15

Το συγκινητικό 'αντίο' του Κρόος: "Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, όβερ

Ο Τόνι Κρόος μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στα social media αποχαιρέτησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου κι ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξη και την αγάπη τους

Euro 2024: Ο Σάκα ντρίμπλαρε όποτε ήθελε τον Έμπισερ και οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά-ThemaSports
07/07 @ 13:30

Euro 2024: Ο Σάκα ντρίμπλαρε όποτε ήθελε τον Έμπισερ και οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά

Ο Μπουκάγιο Σάκα εξιλεώθηκε για το χάμενο πέναλτι στον τελικό του Euro 2020 με μια σπουδαία εμφάνιση (και ένα εύστοχο πέναλτι) κόντρα στην Ελβετία, πραγματοποιώντας την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του σε μεγάλο τουρνουά με τα τρία λιοντάρια

Euro 2024, Σάουθγκεϊτ: "Δεν είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα, ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο"-ThemaSports
07/07 @ 12:15

Euro 2024, Σάουθγκεϊτ: "Δεν είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα, ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο"

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ οδήγησε το Σάββατο (6/7) την Αγγλία στα ημιτελικά του Euro 2024 και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι ένας από τους λόγους που ανέλαβε ομοσπονδιακός ήταν για να χαρίσει αυτές τις στιγμές στον αγγλικό λαό

Euro 2024: Ο Πίκφορντ είχε σημειώσεις στο παγούρι του για το που σουτάρουν στα πέναλτι ο Τσούμπερ και οι συμπαίκτες του (Φωτογραφία)-ThemaSports
07/07 @ 12:00

Euro 2024: Ο Πίκφορντ είχε σημειώσεις στο παγούρι του για το που σουτάρουν στα πέναλτι ο Τσούμπερ και οι συμπαίκτες του (Φωτογραφία)

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είχε προετοιμαστεί για τα πέναλτι, καθώς είχε σημειώσεις στο παγούρι του για τα σημεία που εκτελούν οι παίκτες της Ελβετίας.

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!-ThemaSports
06/07 @ 23:51

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!

Διαθέσιμος κανονικά για την εθνική Αγγλίας θα είναι ο Χάρι Κέιν, παρά τον άσχημο τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ελβετία, στην παράταση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ