Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απάντησε στην κριτική που δέχτηκε η Γαλλία για την εμφάνιση της κόντρα στο Βέλγιο ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη μάχη με την Πορτογαλία στους 8 του Euro 2024 τονίζοντας πως ο Ρονάλντο ήταν και παραμένει μεγάλη απειλή.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εθνική Γαλλίας δεν έχει καταφέρει ακόμη να πετύχει κάποιο γκολ σε ροή παιχνιδιού σε τέσσερα συνολικά παιχνίδια της στα γήπεδα της Γερμανίας (1 εύστοχο και 2 υπέρ της αυτογκόλ είναι ο απολογισμός της), παρόλα αυτά μένει στο κόλπο του Euro 2024 και καμαρώνει μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων.

Το βράδυ της Παρασκευής (5/6, 22:00) έχει μάλιστα την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κούπα αν αποκλείσει την Πορτογαλία στα προημιτελικά, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να μιλάει με καλά λόγια για τους Ίβηρες αλλά και να υπεραμύνεται της τακτικής της ομάδας του στο ματς με το Βέλγιο.

"Στο ματς με το Βέλγιο υπήρχε πολλή ένταση, ήταν ένα ματς γεμάτο τακτική. Είναι πιο συναρπαστικό να κερδίζεις με 5-4 τα παιχνίδια σου αλλά δεν μπορείς πάντα στο ποδόσφαιρο να κερδίζεις με 5-4.

Δεν ξέρω αν η Πορτογαλία είναι πιο δυνατή ή πιο αδύναμη από το 2016 που την αντιμετωπίσαμε στον τελικό του Euro 2024. Όταν πάντως ξεκινάει μία διοργάνωση, είναι μέσα στα φαβορί", τόνισε ο προπονητής των μπλε, που συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια στο τιμόνι τους, για να προσθέσει για τον Ρονάλντο:

"Ο Ρονάλντο έχει την ικανότητα να νικήσει, έχει την ικανότητα να είναι αποφασιστικός και να σκοράρει. Το έχει κάνει και θα το κάνει για πάντα. Ακόμη και τώρα που έχει μεγαλώσει, είναι σπουδαίος μαχητής. Ήταν πάντα απειλή για μας και το ίδιο ισχύει και τώρα".

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέδρι σε Κρόος για τον τραυματισμό του: "Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο"-ThemaSports
07/07 @ 14:36

Πέδρι σε Κρόος για τον τραυματισμό του: "Ευχαριστώ για το μήνυμά σου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο"

Ο Πέδρι που θα χάσει το υπόλοιπο Euro 2024 μετά τον τραυματισμό του με ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τον Τόνι Κρόος για το μήνυμά του, καθώς ο Γερμανός ήταν εκείνος που με το μαρκάρισμά ου τον τραυμάτισε

Το συγκινητικό 'αντίο' του Κρόος: "Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, όβερ-ThemaSports
07/07 @ 14:15

Το συγκινητικό 'αντίο' του Κρόος: "Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, όβερ

Ο Τόνι Κρόος μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στα social media αποχαιρέτησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου κι ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξη και την αγάπη τους

Euro 2024: Ο Σάκα ντρίμπλαρε όποτε ήθελε τον Έμπισερ και οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά-ThemaSports
07/07 @ 13:30

Euro 2024: Ο Σάκα ντρίμπλαρε όποτε ήθελε τον Έμπισερ και οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά

Ο Μπουκάγιο Σάκα εξιλεώθηκε για το χάμενο πέναλτι στον τελικό του Euro 2020 με μια σπουδαία εμφάνιση (και ένα εύστοχο πέναλτι) κόντρα στην Ελβετία, πραγματοποιώντας την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του σε μεγάλο τουρνουά με τα τρία λιοντάρια

Euro 2024, Σάουθγκεϊτ: "Δεν είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα, ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο"-ThemaSports
07/07 @ 12:15

Euro 2024, Σάουθγκεϊτ: "Δεν είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα, ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο"

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ οδήγησε το Σάββατο (6/7) την Αγγλία στα ημιτελικά του Euro 2024 και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι ένας από τους λόγους που ανέλαβε ομοσπονδιακός ήταν για να χαρίσει αυτές τις στιγμές στον αγγλικό λαό

Euro 2024: Ο Πίκφορντ είχε σημειώσεις στο παγούρι του για το που σουτάρουν στα πέναλτι ο Τσούμπερ και οι συμπαίκτες του (Φωτογραφία)-ThemaSports
07/07 @ 12:00

Euro 2024: Ο Πίκφορντ είχε σημειώσεις στο παγούρι του για το που σουτάρουν στα πέναλτι ο Τσούμπερ και οι συμπαίκτες του (Φωτογραφία)

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είχε προετοιμαστεί για τα πέναλτι, καθώς είχε σημειώσεις στο παγούρι του για τα σημεία που εκτελούν οι παίκτες της Ελβετίας.

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!-ThemaSports
06/07 @ 23:51

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!

Διαθέσιμος κανονικά για την εθνική Αγγλίας θα είναι ο Χάρι Κέιν, παρά τον άσχημο τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ελβετία, στην παράταση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ