Μάμας Φιλίππου

Και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ο 28χρονος Γερμανός επιτελικός μέσος, Μαξ Μέγερ. Ο Γερμανός έρχεται για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των πρωταθλητών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός με πλούσιες παραστάσεις από Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα. Διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και τη δημιουργικότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, αλλά μπορεί επίσης να παίξει σε όλες θέσεις της μεσαίας γραμμής ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρεμ. Αυτή η ευελιξία του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές τακτικές και συστήματα παιχνιδιού που θα επιλέγει ο Γκαγιέγο.

Το όνομα του το «έκτισε» στην Σάλκε όπου κατέγραψε συνολικά 146 συμμετοχές και σημείωσε 17 γκολ. Με τη γερμανική ομάδα έπαιξε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα. Οι καλές του εμφανίσεις εκτόξευσαν τη χρηματιστηριακή του αξία, η οποία έφτασε τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό συνέβη το 2018, όταν ο Μέγερ ήταν στο απόγειο της καριέρας του με τη Σάλκε.

Μετά τη Σάλκε έκανε το μεγάλο βήμα για την Πρέμιερ Λιγκ για χάρη της Κρίσταλ Πάλας το 2018, πραγματοποίησε 46 εμφανίσεις και σημείωσε 1 γκολ με την αγγλική ομάδα.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία  για λογαριασμός της Κολώνια (2021), ακολούθως είχε σύντομες θητείες από Φενέρμπαχτσε (2021), Μίντιλαντ (2022), Λουγκάνο (2022-23) και Στεάουα Βουκουρεστίου (2023-24).

Αποτέλεσε μέλος των εθνικών ομάδων νέων της Γερμανίας, με εξαιρετικές επιδόσεις. Το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Γερμανίας το πραγματοποίησε το 2014 καταγράφοντας 4 εμφανίσεις και 1 γκολ.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συστήνεται ο Μέγιερ (Φωτογραφίες)-ThemaSports
07/07 @ 09:00

Συστήνεται ο Μέγιερ (Φωτογραφίες)

Συνέντευξη στην Cablenet θα δώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ

Στην Σερβία ο Μάιερ-ThemaSports
06/07 @ 23:35

Στην Σερβία ο Μάιερ

Ο Μαξ Μάιερ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, έφτασε στην Σερβία για να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Δημοσίευμα για Favilli και ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
06/07 @ 22:21

Δημοσίευμα για Favilli και ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με την tuttomercatoweb.com ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει προσφορά σύντομα για τον Andrea Favilli.

Για Χεσούς Ιμάζ...-ThemaSports
06/07 @ 14:40

Για Χεσούς Ιμάζ...

Πολωνός δημοσιογράφος έφερε στο φως ξανά ένα όνομα για τον ΑΠΟΕΛ

Αισιοδοξία με... λόγους - Με όπλο την εμπειρία-ThemaSports
06/07 @ 22:16

Αισιοδοξία με... λόγους - Με όπλο την εμπειρία

Ο ΑΠΟΕΛ μετράει παραπάνω προκρίσεις από τον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ντβάλι / Μετεγγραφή-ThemaSports
06/07 @ 08:41

Ντβάλι / Μετεγγραφή

Από χθες κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ενδιαφέρον από ομάδα της Ιαπωνίας, για τον Γεωργιανό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ