Πολλοί υποστηρίζουν πως το EURO 2024 δεν είναι… κατάλληλο για στοίχημα. Τα φαβορί δεν δικαιολογούν τον «τίτλο» τους, οι ισοπαλίες είναι αρκετές, τα Under 2,5 ξεπερνούν κατά πολύ τις αναμετρήσεις που μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Σωστά είναι όλα αυτά. Και οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στους προημιτελικούς!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έφτασε η μεγάλη ώρα. Η έναρξη των προημιτελικών του EURO 2024 απέχει πλέον ελάχιστα. Σε δύο ώρες και… κάτι, έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση της «οικοδέσποινας» Γερμανίας με την Ισπανία, για να φτάσουμε στο βραδινό παιχνίδι και μία ακόμη «ποδοσφαιρική» παράσταση.

Η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο συναντά τη Γαλλία και από τα εν λόγω ζευγάρια θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα συναντηθούν στον πρώτο προημιτελικό.

Αν διαβάσει κανείς… δεξιά και αριστερά, πώς έχει κινηθεί στοιχηματικά γενικώς το EURO, αναλογικά με τα κερδισμένα και τα χαμένα δελτία που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενδεχομένως να απογοητευτεί.

Διότι οι «μικρότερες» σε δυναμική ομάδες έχουν προκαλέσει εκπλήξεις, την στιγμή που τα «φαβορί» δεν έχουν επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό τους. Προσθέστε σε όλα αυτά πως οι δύο χώρες που έχουν αποδώσει ως στιγμής καλύτερα, δηλαδή η Γερμανία και η Ισπανία, κοντράρονται. Συνεπώς, μία θα αποκλειστεί και όλα είναι… ανοιχτά.

Από εκεί και πέρα λοιπόν, υπάρχουν ορισμένα στατιστικά τα οποία επιβεβαιώνονται ως… μοτίβο, στα 44 ματς EURO 2024 που έχουμε παρακολουθήσει. Το σκορ που εμφανίζεται συνήθως είναι το 1-1. Προφανώς και το 23% δεν κρίνεται χαμηλό ως ποσοστό, την στιγμή που έχουμε δει το εν λόγω αποτέλεσμα σε 10 περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα συχνό είναι το να σκοράρουν αμφότερες ομάδες. Έχει συμβεί σε μεγαλύτερο ποσοστό του 50%, με τα 23 παιχνίδια να «μιλούν» από μόνα τους.

Συνηθίζει επίσης να επιβεβαιώνεται το Under 2,5, καθώς λαμβάνει χώρα στο 61% των αναμετρήσεων. Οι 27 από τις 44 συναντήσεις το επιβεβαιώνουν, την στιγμή που έχουμε και αρκετές ισοπαλίες. Στις 16 μέχρι στιγμής ο αριθμός, πράγμα που «μεταφράζεται» σε ένα ποσοστό της τάξεως του 38%.

Τέλος, για όσους ασχολούνται με πιο «ιδιαίτερα» στοιχήματα, τα κόρνερ φαίνεται πως έχουν τη δική τους αξία. Εκτελούνται αρκετά, στο 55% των αναμετρήσεων έχουμε τουλάχιστον διψήφιο αριθμό κόρνερ.

Προειδοποίηση και σημαντική υπενθύμιση: Μην αναζητάτε τα φαβορί. Κερδίζουν ακριβώς στις… μισές αναμετρήσεις τους (50%), γεγονός που καθιστά το τρέχον EURO, ακόμη πιο αμφίρροπο!

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μοράτα: «Είναι πιθανό να αποσυρθώ από την Εθνική μετά το Euro - Δεν υπάρχει σεβασμός στην Ισπανία»-ThemaSports
08/07 @ 17:46

Μοράτα: «Είναι πιθανό να αποσυρθώ από την Εθνική μετά το Euro - Δεν υπάρχει σεβασμός στην Ισπανία»

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλβάρο Μοράτα λίγες ώρες (09/07) πριν τον ημιτελικό του Euro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Αντιδράσεις στην Αγγλία για τον διαιτητή του ημιτελικού με την Ολλανδία - Είχε τιμωρηθεί για στημένα-ThemaSports
08/07 @ 15:43

Αντιδράσεις στην Αγγλία για τον διαιτητή του ημιτελικού με την Ολλανδία - Είχε τιμωρηθεί για στημένα

Αντιδράσεις προκαλεί στην Αγγλία ο ορισμός του διαιτητή της αναμέτρησης με την Ολλανδία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

To Euro 2024 με τη «ματιά» των αριθμών-ThemaSports
08/07 @ 15:11

To Euro 2024 με τη «ματιά» των αριθμών

Το Euro 2024 έφτασε τα 108 γκολ μετά από 48 αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων, της φάσης των «16» και τα προημιτελικά, 2,25 γκολ ανά παιχνίδι ή διαφορετικά ένα κάθε 40 λεπτά.

Γαλλία: Η ανακούφιση ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας μετά τα αποτελέσματα των εκλογών-ThemaSports
08/07 @ 14:05

Γαλλία: Η ανακούφιση ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας μετά τα αποτελέσματα των εκλογών

Παίκτες της εθνικής Γαλλίας υποδέχθηκαν με ανακούφιση και χαρά τα αποτελέσματα στον β' γύρο των γαλλικών εκλογών.

ΕΠΟΣ: Οι Γερμανοί μαζεύουν υπογραφές για να... επαναληφθεί ο αγώνας με την Ισπανία!-ThemaSports
08/07 @ 12:33

ΕΠΟΣ: Οι Γερμανοί μαζεύουν υπογραφές για να... επαναληφθεί ο αγώνας με την Ισπανία!

Οι Γερμανοί συγκεντρώνουν υπογραφές για να επαναληφθεί ο προημιτελικός της εθνικής τους ομάδας με την Ισπανία για τη φάση που ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κουκουρέγια.

Κόλο Μουανί για τη μάσκα του Εμπαπέ: «Πραγματικά δεν μπορείς να δεις τίποτα...»-ThemaSports
08/07 @ 12:21

Κόλο Μουανί για τη μάσκα του Εμπαπέ: «Πραγματικά δεν μπορείς να δεις τίποτα...»

Η μάσκα του Κιλιάν Εμπαπέ έχει δοκιμαστεί από όλους τους συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας, με τον Κόλο Μουανί να δηλώνει πως δεν βλέπεις τίποτα όταν τη φοράς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ