Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα της εμβόλιμης 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Νίκησε δίκαια η Πάφος αφού ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σήμερα. Δεν έχουμε χρόνο, έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και πάλι και πρέπει να ανασυνταχθούμε. Πιστεύω στους παίκτες μου και πρέπει να βελτιωθούμε. Η ήττα είναι βαριά αλλά υπάρχουν αυτά στο ποδόσφαιρο και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στην Πάφο και συγγνώμη που δεν τον κάναμε χαρούμενους όμως θα το κάνουμε σίγουρα στο μέλλον».

 
 
 
Το παλεύουν για Κρικόβιακ...

Το παλεύουν για Κρικόβιακ...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα της Ανόρθωσης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πολωνό μέσο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η χειρονομία του Ντουρμισάι στο γκολ της νίκης (Φωτογραφία)-ThemaSports
15/09 @ 09:53

Η χειρονομία του Ντουρμισάι στο γκολ της νίκης (Φωτογραφία)

Στο γκολ της νίκης της Νέας Σαλαμίνας στο Δασάκι από τον Φιορίν Ντουρμισάι, η κάμερα της Cytavision τον συνέλαβε να κάνει άσεμνη χειρονομία.

Ένεση ψυχολογίας στο κόκκινο στρατόπεδο!  -ThemaSports
15/09 @ 07:58

Ένεση ψυχολογίας στο κόκκινο στρατόπεδο!

Την περασμένη αγωνιστική, είχαν πέσει θύμα ανατροπής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια. Αν συνέβαινε το ίδιο πράγμα (με διαφορετικό τρόπο) χθες βράδυ στο Δασάκι, θα ήταν στα… πατώματα η ψυχολογία τους στο «κόκκινο» στρατόπεδο.

Πανηγυρικό ποστάρισμα με ΒΙΝΤΕΟ μέσα από την κερκίδα από πρώην πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας!-ThemaSports
14/09 @ 22:17

Πανηγυρικό ποστάρισμα με ΒΙΝΤΕΟ μέσα από την κερκίδα από πρώην πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας!

Στο Δασάκι μαζί με τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας στην κερκίδα βρισκόταν απόψε ο πρώην πρόεδρος της Αμμοχωστιανής ομάδας, Πάρης Αντρέου, ο οποίος είδε την ομάδα του να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη με 2-3 και την χάρηκε δεόντως.

2/2 για Παπαγεωργίου!-ThemaSports
14/09 @ 19:48

2/2 για Παπαγεωργίου!

Δεύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τη Νέα Σαλαμίνα, ισάριθμα γκολ από τον Γιώργο Παπαγεωργίου!

Περιμένουν... ΔΩΡΟ-ThemaSports
14/09 @ 19:27

Περιμένουν... ΔΩΡΟ

Παρόντες και στο Δασάκι οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας, για να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της στο αποψινό ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας που είναι σε εξέλιξη.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Δείξαμε χαρακτήρα - Ελπίζω να συνεχίσουν να υπάρχουν ανατροπές, αρκεί να είναι υπέρ μας»-ThemaSports
14/09 @ 21:37

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Δείξαμε χαρακτήρα - Ελπίζω να συνεχίσουν να υπάρχουν ανατροπές, αρκεί να είναι υπέρ μας»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και τη Νέα Σαλαμίνα για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ