Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, μετά τον αγώνα με την Σαλαμίνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να αρχίσω με το γεγονός ότι παίζανε οι δύο ομάδες της Αμμοχώστου, έπαιξα και στις δύο σαν ποδοσφαιριστής και μετά από 50 χρόνια προσφυγιάς ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, το 3-0 μας έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστούμε κάποιους παίκτες όπως ο Κρικόβιακ, να του δώσουμε λίγα λεπτά. Το δεύτερο ημίχρονο δεν αξίζει και ιδιαίτερης ανάλυσης. Πήραμε μία σπουδαία νίκη, μας δίνει τόνωση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος και για τον κόσμο μας, το χάρηκε, βλέπουμε τη συνέχεια».

«Ο Κριχόβιακ είναι τεράστια προσωπικότητα, θα μας δώσει εμπειρία και ποιότητα. Από τέτοιους ποδοσφαιριστές μαθαίνουν και οι μικρότεροι. Δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ. Η Σαλαμίνα έχει καλούς ποδοσφαιριστές και θέλαμε να τους κλειδώσουμε. Γι’ αυτό αγωνιστήκαμε με τριάδα. Είναι ένας σχηματισμός που τον δουλεύουμε, αφού πρέπει να είμαστε ευέλικτοι.Μας βοήθησε η ποιότητα του Στέφανου Χαραλάμπους με την μπάλα. Κρατούσε μπάλες ο Ίλιεφ και έδινε χώρους στον Λόπες.»

 
 
 
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Απεκόμισε πολλά οφέλη από τη νίκη

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Απεκόμισε πολλά οφέλη από τη νίκη

Πολλά θετικά προέκυψαν από τη νίκη της Ανόρθωσης επί της Νέας Σαλαμίνας. Πρωτίστως η ομάδα έδειξε βελτίωση σε όλους τους τομείς με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, η οποία φέρνει ηρεμία στην ομάδα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Απεκόμισε πολλά οφέλη από τη νίκη-ThemaSports
05/10 @ 23:12

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Απεκόμισε πολλά οφέλη από τη νίκη

Πολλά θετικά προέκυψαν από τη νίκη της Ανόρθωσης επί της Νέας Σαλαμίνας. Πρωτίστως η ομάδα έδειξε βελτίωση σε όλους τους τομείς με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, η οποία φέρνει ηρεμία στην ομάδα.

ΚΡΙΚΟΒΙΑΚ: «Πολύ ευχαριστημένος με αυτά που είδα στην ομάδα»-ThemaSports
05/10 @ 21:02

ΚΡΙΚΟΒΙΑΚ: «Πολύ ευχαριστημένος με αυτά που είδα στην ομάδα»

Δείτε όσα δήλωσε ο Πολωνός μέσος, Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

ΓΚΟΛ για τον αρχηγό μετά από... 945 μέρες!-ThemaSports
05/10 @ 20:17

ΓΚΟΛ για τον αρχηγό μετά από... 945 μέρες!

Σκόραρε ο αρχηγός της Ανόρθωσης, Κωστάκης Αρτυματάς και βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από 945 μέρες.

Καταιγιστική η Ανόρθωση στο Α' ημίχρονο, 3-0 τη Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/10 @ 19:55

Καταιγιστική η Ανόρθωση στο Α' ημίχρονο, 3-0 τη Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση προηγείται με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Παπαδόπουλος» χάρις τα γκολ των Χρυσόπουλου, Κονσεισάιο και Αρτυματά. Δείτε τα γκολ.

Αφιέρωσε στον πατέρα του, το πρώτο του ο Χρυσόπουλος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
05/10 @ 19:32

Αφιέρωσε στον πατέρα του, το πρώτο του ο Χρυσόπουλος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο 23' ο Χρυσόπουλος άνοιξε το σκορ στο βαρωσιώτικο ντέρμπι απέναντι στη Σαλαμίνα και το αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή.

Η αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Οκκά για το Αμμοχωστιανό ντέρμπι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
05/10 @ 17:42

Η αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Οκκά για το Αμμοχωστιανό ντέρμπι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, για το αποψινό (19:00) Αμμοχωστιανό ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, για την 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ