Γιάννης Ιωάννου

Η απόφαση του Εφετείου που ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα (14/10) για το αναβληθέν ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, πέρα από τρεις βαθμούς, έδωσε και ένα ψυχολογικό... μπουστάρισμα στον Απόλλωνα που το είχε μεγάλη ανάγκη μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα με 2-0, η οποία τον φρέναρε και τον έστειλε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό όμως πλέον δεν υφίσταται, αφού με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Αντριάν Γκούλα ανέβηκε στους 10 πόντους και έκανε άλμα... πέντε θέσεων στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας από τη 10η στην 5η, με συντελεστή τερμάτων 9-6 και άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους εδώ και μέρες, στο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (20/10, 19:00) κόντρα στην Ομόνοια 29Μ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρήσει την ομάδα στην εξάδα και να της δώσει άλλο αέρα και δυναμική για τη συνέχεια.

Είναι αυτονόητο ότι οι «κυανόλευκοι» είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμηθεί ο αντίπαλος και να πιστέψουν ότι εύκολα-δύσκολα θα έρθει η νίκη λόγω... φανέλας και έδρας.

Το πατατράκ κόντρα στην Καρμιώτισσα και το... παρ' ολίγον πάθημα κόντρα στην ΕΝΠ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, έγιναν μαθήματα στο Κολόσσι και άπαντες έχουν αντιληφθεί πως το Κυπριακό πρωτάθλημα έχει αλλάξει για τα καλά και κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται αν δεν ιδρώσεις και αποδείξεις στο χορτάρι την αγωνιστική ανωτερότητα σου και ότι αξίζεις τους τρεις βαθμούς.

Ο Σλοβάκος τεχνικός του Απόλλωνα, δούλεψε αρκετά στο διάστημα της διακοπής για να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν στα δύο τελευταία παιχνίδια και περιμένει σημαντική βελτίωση τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, αλλά και στο σκοράρισμα, προκειμένου η ομάδα του να πάρει το ζητούμενο στα επόμενα δύο ματς απέναντι σε Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά και όσο πιο έτοιμη γίνεται αγωνιστικά, για το πρώτο από τα τρία σερί ντέρμπι που ακολουθούν κόντρα στους... ευρωπαίους.

Σημειώνουμε ότι η Λεμεσιανή ομάδα στην 9η και 10η αγωνιστική θα κοντραριστεί στο στάδιο «Αλφαμέγα» με ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC και στην 11η θα ταξιδέψει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, τρία σούπερ ντέρμπι με τεράστιο βαθμό δυσκολίας, που θα φανερώσουν όμως πολλά για το ποιο δύναται να είναι το φετινό αγωνιστικό «ταβάνι» του Απόλλωνα και αν μπορεί να κάνει ρεαλιστικά όνειρα για το... κάτι παραπάνω από τη διεκδίκηση μίας θέσης στην εξάδα και ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε πώς ο Απόλλωνας φέρνει τους φιλάθλους του πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα!-ThemaSports
18/10 @ 16:32

Δείτε πώς ο Απόλλωνας φέρνει τους φιλάθλους του πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα!

Με τη βοήθεια του Socios.com, ο Απόλλων Λεμεσού φέρνει τους φιλάθλους του πιο κοντά από ποτέ στην ομάδα.

Φανούριος: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί για να επανέλθουμε στις νίκες »-ThemaSports
18/10 @ 12:30

Φανούριος: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί για να επανέλθουμε στις νίκες »

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου

Απόλλωνας: Στηρίζουμε την ομάδα καλαθόσφαιρας με τροχοκάθισμα-ThemaSports
18/10 @ 11:40

Απόλλωνας: Στηρίζουμε την ομάδα καλαθόσφαιρας με τροχοκάθισμα

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Απόλλωνα στηρίζει την ομάδα καλαθόσφαιρας με τροχοκάθισμα

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΣ ΟΜΙΛΩΝ-ThemaSports
01/10 @ 12:16

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΣ ΟΜΙΛΩΝ

Τα αποτελέσματα πριν και μετά από ματς ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ThemaSports
01/10 @ 12:14

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τα αποτελέσματα μετά τις διακοπές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ