Ακολουθήστε μας στο Google news

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για το φιλικό ματς των "κιτρινοπράσινων" με τη Νέα Σαλαμίνα, προς τιμή του Ελλαδίτη άσου, Γιάννη Σκοπελίτη. Αναλυτικά: "Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας και η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ανακοινώνουν την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα προς τιμή του Γιάννη Σκοπελίτη, ο οποίος υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία τα δύο Σωματεία και γενικά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 18:30 το απόγευμα στο ΑΕΚ ΑRENA και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί από τα Γραφεία των δύο Σωματείων. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου, μία ώρα (17:30) πριν την έναρξη του αγώνα. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πάρουν θέση στην κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) και οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας στην κερκίδα AJK Group (Ανατολική). Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Περπατώντας με την Έλενα», κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις στον Γιάννη Σκοπελίτη από τα δύο Σωματεία και διάφορους φορείς. Καλούμε το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο γήπεδο για να τιμήσει τον Γιάννη Σκοπελίτη για την προσφορά του και την παρουσία του, εντός και εκτός Κυπριακών γηπέδων".
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ