Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Εθνική Ανδρών της Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι για την προκριματική φάση για τον 8ο όμιλο για το Μουντιάλ 2018 που θα γίνει στη Ρωσία. Η Εθνική Βελγίου είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στο Μουντιάλ 2018, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να αποχαιρετήσει αυτή τη διοργάνωση, την προκριματική φάση όσο γίνεται με πιο ψηλά το κεφάλι. Η τελευταία προπόνηση έγινε στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί το αυριανό παιχνίδι. Πρώτη γνωριμία του στάδιο «Κing Βaudouin» για τους διεθνείς παίκτες με τον Ραν Μπεν Σιμόν να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της προπόνησης. Στην αποστολή στο Βέλγιο βρίσκονται οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Φάνος Κατελάρης, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Ρενάτο Μαρκάσα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Βασιλείου, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστωρ Μυτίδης.     Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ αναφέρει: «Έτοιμη για τον αυριανό αγώνα με το Βέλγιο η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε απόψε με προπόνηση στο «King Baudouin», Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση. Πρόκειται για ένα Στάδιο χωρητικότητας 50.000 θεατών το οποίο αύριο αναμένεται να φιλοξενήσει 40.000 θεατές. Υπό κανονικές συνθήκες, οι κερκίδες θα ήταν κατάμεστες, όμως λόγω απεργίας στα Μέσα μαζικής μεταφοράς, τα εισιτήρια δεν αναμένεται να εξαντληθούν. 200 περίπου Κύπριοι θα στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στις Βρυξέλλες. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει 24 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για να επιλέξει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Φάνος Κατελάρης, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Ρενάτο Μαρκάσα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Βασιλείου, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστωρ Μυτίδης».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»-ThemaSports
08/07 @ 17:05

Άρθρο του Ανδρέα Μουσκάλλη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητικού Συντάκτη - «Εκτίμηση και σεβασμός για το έργο τους»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητικού Συντάκτη , η οποία εορτάζεται παγκόσμια στις 2 Ιουλίου, κάθε χρόνο, νοιώθω την ανάγκη, να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και παραγωγικά.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!-ThemaSports
08/07 @ 13:04

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακό Πειραιώς, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της 10ης Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα»!

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ