Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλο κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αργεντινή για την ημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα. Αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη για το εισιτήριο στον τελικό.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία. *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Είναι δύο ομάδες που είναι φορτωμένες άγχος και νευρικότητα για να πετύχουν στην διοργάνωση. Ωστόσο διαθέτουν τεράστια ποιότητα και παίκτες παγκόσμιας κλάσης, γι' αυτό και έφτασαν στην τετράδα έστω και δύσκολα. Η Βραζιλία έχει το προβάδισμα λόγω έδρας όμως στην Αργεντινή αναμένουν το ξέσπασμα του Μέσι, που δεν έχει κάνει ακόμη την μεγάλη εμφάνιση. Θεωρούμε ότι η «Αλμπισελέστε» θα παρουσιαστεί αντάξια των περιστάσεων και επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 4.35 στην Megabet Plus. H επιλογή του άσου προσφέρει 1.84, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.27. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.01. Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς! Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ