Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας έριξε πεντάρα στη Ρουμανία, προκρίθηκε στα τελικά του EURO 2020 πανηγυρικά, αλλά όλα δείχνουν την απομάκρυνση του ομοσπονδιακού τεχνικού και την επιστροφή του Λουίς Ενρίκε.

Ο Ρόμπερτ Μορένο, ο οποίος καθοδήγησε τους «φούριας ρόχας» από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι χθες το βράδυ, έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια, μπροστά στους παίκτες του, μετά τη νίκη επί των Ρουμάνων στο «Wanda Metropolitano». Κατόπιν δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ κανένας Ισπανός διεθνής δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν. Σκηνικό το οποίο προφανώς και ήταν εντελώς αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να επικρατεί σε μια τέτοια πανηγυρική, αγωνιστικά, βραδιά. Σήμερα, μάλιστα, η εφημερίδα «Marca» κυκλοφόρησε έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο «Η εθνική Ισπανίας δεν μπορεί να είναι τσίρκο». Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Ρουμανία, ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας συζητά με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δείχνει έτοιμος να επιστρέψει. Θυμίζεται ότι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε παραιτηθεί τον περασμένο Ιούνιο λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η εννιάχρονη κόρη του, η οποία τελικά «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο. Αντί του Λουίς Ενρίκε, ανέλαβε ο Μορένο, μέχρι τότε βοηθός του, ο οποίος μάλιστα είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν παίρνει τα ηνία της εθνικής ομάδας ως υπηρεσιακός. Ο ίδιος, βέβαια, είχε ξεκαθαρίσει πως αν ο Λουίς Ενρίκε επιθυμούσε κάποια στιγμή να επιστρέψει, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αυτός που έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις είναι ο Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος φέρεται να αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Μορένο και να τον «αδειάζει» μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του EURO 2020. Ο χαρακτηρισμός «τσίρκο» στο πρωτοσέλιδο της «Marca» αφορά τον Ρουμπιάλες, ο οποίος τα έκανε άνω κάτω μάλλον χωρίς λόγο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ψηφοφορία που κάνει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «AS», ποσοστό άνω του 80% όσων συμμετείχαν θεωρεί λανθασμένη τη στάση του προέδρου και στηρίζει τον Μορένο. Ο Ρουμπιάλες θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12:00 (ώρα Ισπανίας) και εκτιμάται ότι θα ανακοινώσει τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό. Αυτός θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να γυρίσει στη δουλειά ώστε να είναι αυτός που θα βρίσκεται στον πάγκο των «φούριας ρόχας» στο EURO του προσεχούς καλοκαιριού. Ο Μορένο θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του. Πηγή: sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ