Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νεϊμάρ έχει πάρει την τελική του απόφαση και θέλει να επιστρέψει στους Καταλανούς. Πιέζει όσο μπορεί για να βρεθεί η λύση ανάμεσα σε Παρί και Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο. Οι Καταλανοί όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρουν να διατηρήσουν τον τίτλο της Λα Λίγκα. Οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και οι απώλειες βαθμών έχουν φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή. Ενώ η γενικότερη κατάσταση στις τάξεις των Μπλαουγκράνα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ… δεν συμφωνούν σε αρκετά ζητήματα, κάτι που έχει φέρει αναστάτωση που, γίνεται ορατή και στον αγωνιστικό χώρο. Μοναδική λύση… ο Νεϊμάρ! Ο Λίο Μέσι έχει μείνει… μόνος του να παλεύει, καθώς κανείς δεν μπορεί να κάνει την διαφορά, κάτι που έχει δυσαρεστήσει και τον ίδιο τον Αργεντινό. Είναι δεδομένο πως θα πρέπει να γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να επέλθει η ηρεμία, αγωνιστική και εξωαγωνιστική. Υπάρχει ένα πρόσωπο που αν επιστρέψει στο Καμπ Νόου, θα επιστρέψει και η… αισιοδοξία. Δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει και άμεσα στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Γαλλία και την Ισπανία.

Η διοίκηση των Μπλαουγκράνα έχουν παγώσει τις συζητήσεις, καθώς δεν μπορούν να προσφέρουν 170 εκατ. ευρώ που ζητάει η Παρί! Ο Νεϊμάρ ψάχνει να βρει… λύσεις προκειμένου να βρεθεί η λύση και να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Μάλιστα, παρουσιάζεται αισιόδοξος πως την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που έχει διαρρεύσει στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση των Καταλανών. Με τα τελευταία δεδομένα να θέλουν τον Γκριεζμάν να τα έχει “σπάσει” με τον Κίκε Σετιέν, δεν είναι απίθανο να προτείνουν ως αντάλλαγμα για τον Βραζιλιάνο τον πρώην άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νεϊμάρ έχει πάρει την τελική του απόφαση και πιέζει όσο μπορεί από την πλευρά του για να γυρίσει στο Καμπ Νόου. Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πηγή: Sportsking.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024-ThemaSports
21/01 @ 23:59

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Τι... πήραν οι ομάδες.

Επίσημο για Κόπας-ThemaSports
02/01 @ 22:44

Επίσημο για Κόπας

Ο 24χρονος Σλοβάκος κεντρικός Άνταμ Κόπας εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ του Οθέλλου.

Θέλει «επαναπατρισμό» ο Καραγιάννης… -ThemaSports
27/12 @ 12:25

Θέλει «επαναπατρισμό» ο Καραγιάννης…

Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2023/24)-ThemaSports
31/01 @ 23:59

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2023/24)

Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2023/24 από το Themasports.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023/24-ThemaSports
31/12 @ 00:00

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023/24

Ο απολογισμός των μεταγραφών του καλοκαιριού (2023) στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2023/24.

ΚΟΠ: Ζήτησε πέντε μπλε κάρτες - Ο Σαρφό του Άρη, οι δύο... Σαλαμιναίοι και οι άλλοι-ThemaSports
05/07 @ 15:31

ΚΟΠ: Ζήτησε πέντε μπλε κάρτες - Ο Σαρφό του Άρη, οι δύο... Σαλαμιναίοι και οι άλλοι

Η ΚΟΠ ενημέρωσε ότι σήμερα 5 Ιουλίου, έχουν ζητηθεί οι μπλε κάρτες πέντε παικτών, ενώ έχουν εγγραφεί δύο στο δυναμικό του Άρη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ