Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Κάτοικος Βαρκελώνης θέλει να παραμείνει ο Σαμουέλ Ουμτιτί, παρά την επιθυμία της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα να τον πουλήσουν. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα επιδιώξει να παραμείνει στο «Καμπ Νόου» τουλάχιστον για μια σεζόν ακόμη, αν και γνωρίζει πως ο Κίκε Σετιέν δεν «καίγεται» να τον κρατήσει. Συν τοις άλλοις, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θέλει να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος από πωλήσεις παικτών διότι οι χρηματικές απώλειες λόγω της πανδημίας ανέρχονται σε 100 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ουμτιτί κοστολογείται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 είναι στην κορυφή της «μαύρης λίστας» του συλλόγου της Βαρκελώνης διότι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει από το Μουντιάλ και μετά είναι συνεχόμενα και δεν τον έχουν αφήσει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.
Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2023 και ο μεγάλος στόχος του είναι να το εξαντλήσει. Παρά τους πολλούς τραυματισμούς του και στα δυο γόνατα, ο Ουμτιτί θεωρεί πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και πως η ποιότητά του παραμένει υψηλή, παρά το «πληγωμένο» σώμα του. Ο Γάλλος παίκτης θεωρεί πως μπορεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για πολύ καιρό ακόμα και δεν επιδιώκει σε καμία περίπτωση να φύγει από την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Αντίθετα, επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει να παλεύει με τον συμπατριώτη Κλεμάν Λενγκλέ για μια θέση στην ενδεκάδα δίπλα στον Ζεράρ Πικέ. Πάντως, η περίπτωση του Ουμτιτί όπως και διάφορες άλλες περιπτώσεις για τον ισπανικό σύλλογο θα ξεκαθαρίσουν μετά τη λήξη των υποχρεώσεων των Καταλανών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πηγή: Sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024-ThemaSports
21/01 @ 23:59

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Τι... πήραν οι ομάδες.

Επίσημο για Κόπας-ThemaSports
02/01 @ 22:44

Επίσημο για Κόπας

Ο 24χρονος Σλοβάκος κεντρικός Άνταμ Κόπας εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ του Οθέλλου.

Θέλει «επαναπατρισμό» ο Καραγιάννης… -ThemaSports
27/12 @ 12:25

Θέλει «επαναπατρισμό» ο Καραγιάννης…

Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2023/24)-ThemaSports
31/01 @ 23:59

Με ένα ΚΛΙΚ το μεταγραφικό ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ του χειμώνα στo Themasports (2023/24)

Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2023/24 από το Themasports.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023/24-ThemaSports
31/12 @ 00:00

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023/24

Ο απολογισμός των μεταγραφών του καλοκαιριού (2023) στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2023/24.

ΚΟΠ: Ζήτησε πέντε μπλε κάρτες - Ο Σαρφό του Άρη, οι δύο... Σαλαμιναίοι και οι άλλοι-ThemaSports
05/07 @ 15:31

ΚΟΠ: Ζήτησε πέντε μπλε κάρτες - Ο Σαρφό του Άρη, οι δύο... Σαλαμιναίοι και οι άλλοι

Η ΚΟΠ ενημέρωσε ότι σήμερα 5 Ιουλίου, έχουν ζητηθεί οι μπλε κάρτες πέντε παικτών, ενώ έχουν εγγραφεί δύο στο δυναμικό του Άρη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ