Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αγώνας της Βραζιλίας με την Ακτή Ελεφαντοστού στο ολυμπιακό ποδοσφαιρικό τουρνουά δεν είχε γκολ αλλά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ελέω μίας κόκκινης κάρτας που δόθηκε μέσω VAR και αμφισβητήθηκε σφοδρότατα από τους Βραζιλιάνους.

Τι και αν η Βραζιλια με την Ακτή Ελεφαντοστού έμειναν στο φτωχλι 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του ολυμπιακού ποδοσφαιρικού τουρνουά και αμφότερες έχουν καλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας μαζέψει 4 βαθμούς; Η γκρίνια δεν αποφεύχθηκε στο ματς και το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτο έβαλε το χεράκι του η τεχνολογία. Η φάση που έφερε αναστάτωση έλαβε χώρα στο 14', με τον διαιτητή να δείχνει αρχικά κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου Ντάγκλας Λουίζ στον Ιβοριανό Γιουσούφ Νταό και πολλούς να απορούν με την απόφαση, καθώς δεν ήταν εμφανής η παράβαση του. Κάπου εκεί όμως ο διαιτητής κλήθηκε από το VAR να εξετάσει τη φάση και τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους Βραζιλιάνους, αφού βλέποντας το μόνιτορ -και εμμένοντας στην αρχική του απόφαση περί φάουλ- αποφάσισε να τιμωρήσει τον παίκτη της Άστον Βίλα με απευθείας κόκκινη. Έκρινε προφανώς πως αν άφηνε τον αντίπαλό του να ξεφύγει, εκείνος θα έφευγε προς την αντίπαλη περιοχή και θα είχε ευκαιρία για γκολ, με την απόφασή του αυτή πάντως να προκαλεί έντονες αντιδράσεις στα social media. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για τη χειρότερη διαιτητική απόφαση που έχει παρθεί μέσω VAR... Δείτε την επίμαχη φάση: Πηγή: sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ