Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Γαλλία πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Ρίο το 2016 και νίκησε τη Δανία στον τελικό του χάντμπολ 25-23 για να πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Στη Γαλλία πήγε το χρυσό μετάλλιο το χάντμπολ με τους "μπλε" να κερδίζουν μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό τους Δανούς με 25-23 και να παίρνουν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2016 στο Ρίο όπου και πάλι είχαν βρει απέναντι τους τη Δανία.
Η κορυφή στο Τόκιο όμως ανήκει στη Γαλλία μετά από ένα τελικό που κρίθηκε στο τέλος καθώς οι Δανοί είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να στείλουν το ματς στην παράταση. Αλλά δεν τα κατάφεραν και ο Φάμπρεγκας έβαλε το γκολ για το τελικό 25-23 που έδωσε τη νίκη και το χρυσό στη Γαλλία.
Οι Γάλλοι πήραν προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 14-10, γεγονός που τους επέτρεψε να αντέξουν στην αντεπίθεση που έκαναν οι Δανοί στο δεύτερο μέρος (11-13). Τα τέρματα της Γαλλίας, σημείωσαν οι Ρεμιλί (5), Μεμ (3), Ντεσκάτ (3), Πορτ (2), Φάμπρεγκας (2), Λούκα Καράμπατιτς (2), Αμπαλό (2), Νίκολα Καράμπατιτς (2), Μαέ (2), Λαγκάρντ και Ντουϊγκού, ενώ για τους Δανούς, σκόραραν οι Χάνσεν (9), Γκίντσελ (6), Σάουγκστρουπ (2), Λαντίν (2), Τοφτ (2), Ολσεν και Μενσά. Η κατάταξη:
1. Γαλλία 2. Δανία 3. Ισπανία sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»-ThemaSports
27/06 @ 13:23

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ