Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΕΝΠ:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Με τεράστια θλίψη αλλά και προβληματισμό είδαμε σε επίσημη τοποθέτηση της ομάδας της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών να γίνεται αναφορά στην διαιτησία του χθεσινού αγώνα αλλά και να σχολιάζει τα «μουρμουρητά» που συνεχίστηκαν με το τέλος του αγώνα.

Εμείς ως επίσημη Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν αναφερθήκαμε ποτέ στην ομάδα της Καρμιώτισσας αλλά αντιθέτως παρά την οποιαδήποτε πικρία που νιώσαμε με το τέλος του αγώνα ευχηθήκαμε στους ανθρώπους της ολόψυχα καλή συνέχεια αφού και οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι άριστες.

Όμως όσο αφορά την διαιτησία του χθεσινού αγώνα (και όχι μόνο!!) έχουμε το κάθε δικαίωμα να νιώθουμε την αδικία, και να είστε σίγουροι ότι οποιοσδήποτε παρακολουθήσει τον αγώνα το λιγότερο που θα νιώσει είναι προβληματισμό για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Το θέμα της διαιτησίας θα απασχολήσει το Δ.Σ σε αυριανή έκτακτη συνεδρία αλλά ως τότε δεν θα ανεχτούμε κινήσεις από τον όποιοδήποτε που αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Ευχόμαστε ξανά καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρμιώτισσας και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να μπούμε σε αντιπαράθεση με καμία ομάδα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' κατηγορία: Επιβλητική εμφάνιση και εκτός έδρας ΤΕΣΣΑΡΑ της ΠΑΕΕΚ στη Δόξα - Βαθμολογία και συνέχεια-ThemaSports
06/10 @ 19:48

Β' κατηγορία: Επιβλητική εμφάνιση και εκτός έδρας ΤΕΣΣΑΡΑ της ΠΑΕΕΚ στη Δόξα - Βαθμολογία και συνέχεια

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ΠΑΕΕΚ επί της Δόξας Κατωκοπιάς με 2-4 στο γήπεδο της Περιστερώνας, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας!

Επίλεκτη ΣΤΟΚ: Μόνο η ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσουλών Αχερίτου έκανε το 2/2! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
05/10 @ 18:26

Επίλεκτη ΣΤΟΚ: Μόνο η ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσουλών Αχερίτου έκανε το 2/2! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ολοκληρώθηκε σήμερα (05/10) με οκτώ παιχνίδια, η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ με την ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσουλών Αχερίτου που επικράτησε με 4-1 της Ακανθού, να είναι η μοναδική... αλάνθαστη ομάδα στο πρωτάθλημα!

Γ' κατηγορία: Έκαναν το 2/2 Γεροσκήπου και Λειβάδια - Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής-ThemaSports
05/10 @ 18:14

Γ' κατηγορία: Έκαναν το 2/2 Γεροσκήπου και Λειβάδια - Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Με επτά παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική, συνεχίστηκε σήμερα (05/10) το πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει αύριο με την αναμέτρηση Ηρακλής Γερολάκκου-Κούρης Ερήμης.

Β' κατηγορία: Στην κορυφή ο Διγενής Ύψωνα, νίκες για ΑΕΖ και Αχυρώνα Ονήσιλο, γκέλα για Πέγεια (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
05/10 @ 18:00

Β' κατηγορία: Στην κορυφή ο Διγενής Ύψωνα, νίκες για ΑΕΖ και Αχυρώνα Ονήσιλο, γκέλα για Πέγεια (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με επτά παιχνίδια για την 4η αγωνιστική, συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας.

Οθέλλος - Αναγέννηση Δερύνειας ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής (19:00 - Cytavision)-ThemaSports
04/10 @ 08:43

Οθέλλος - Αναγέννηση Δερύνειας ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής (19:00 - Cytavision)

Με την αναμέτρηση Οθέλλος Αθηαίνου - Αναγέννηση Δερύνειας ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Β' Κατηγορία: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής-ThemaSports
03/10 @ 16:13

Β' Κατηγορία: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ