Η εντυπωσιακή αθλήτρια στίβου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, αναμένεται να είναι η δεύτερη παίκτρια που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέες αφίξεις αναμένονται στον Άγιο Δομίνικο. Εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στο φετινό Survivor, μαζί της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μπει και μία ακόμη δυνατή αντίπαλος.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή αθλήτρια, Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές της και εκτός στίβου. Η 26χρονη έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία, είναι γυμνάστρια και το 2019 κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.

Το 2021 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έτρεξε στα 5χλμ., που διεξήχθη παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος της αγώνας.

 

 

 

 

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλειομετρική προπόνηση: Τα οφέλη των εκρηκτικών ασκήσεων για το σώμα-ThemaSports
07/10 @ 23:36

Πλειομετρική προπόνηση: Τα οφέλη των εκρηκτικών ασκήσεων για το σώμα

Η πλειομετρική προπόνηση περιλαμβάνει εκρηκτικές ασκήσεις, καθιστώντας την ιδανική για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Claudia Romani: Η πιο σέξι διαιτητής στον κόσμο είναι πλέον φωτομοντέλο-ThemaSports
07/10 @ 21:22

Claudia Romani: Η πιο σέξι διαιτητής στον κόσμο είναι πλέον φωτομοντέλο

Η Ιταλίδα, που απέκτησε πρόσφατα την αμερικανική υπηκοότητα, ζει στο Μαΐάμι και δεν σταματά να τροφοδοτεί το Instagram με σέξι φωτογραφίσεις.

Κροατία: H εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι την περνάνε για WAG, αλλά είναι...μητέρα ποδοσφαιριστή-ThemaSports
03/10 @ 18:41

Κροατία: H εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι την περνάνε για WAG, αλλά είναι...μητέρα ποδοσφαιριστή

H 41χρονη Μπρέντα Νταγιάκου είναι μία από τις ατραξιόν του πρωταθλήματος Κροατίας και δη της Χάιντουκ, στην οποία αγωνίζεται ο 23χρονος γιος της Λίον

Οι λόγοι που οι άντρες πρέπει να γυμνάζουν τους γλουτούς τους-ThemaSports
24/09 @ 12:13

Οι λόγοι που οι άντρες πρέπει να γυμνάζουν τους γλουτούς τους

Η γυμναστική των γλουτών είναι απαραίτητη για τους άντρες, καθώς βελτιώνει την ισορροπία, τη στάση του σώματος, μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών και ενισχύει την αθλητική απόδοση, ενώ παράλληλα προσφέρει μια πιο αρμονική εμφάνιση.

Είναι δυνατόν να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά με μόλις 10 λεπτά γυμναστικής την ημέρα;-ThemaSports
23/09 @ 17:32

Είναι δυνατόν να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά με μόλις 10 λεπτά γυμναστικής την ημέρα;

Αν και 10 λεπτά γυμναστικής την ημέρα μπορούν να ενισχύσουν τους κοιλιακούς μύες, η επίτευξη επίπεδης κοιλιάς απαιτεί συνδυασμό άσκησης, υγιεινής διατροφής και συνολικής μείωσης του σωματικού λίπους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ