Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό και για το προσεχές εξ αναβολής ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή η Ανόρθωση, όμως η απόδοση του Β’ ημιχρόνου ήταν εξαιρετική και καταφέραμε μέσα σε λίγα λεπτά να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μετά ελέγξαμε την ροή του αγώνα, ήρθε και το τρίτο γκολ και πήραμε το τρίποντο».

Για το ότι η ομάδα ανατρέπει τα εις βάρος της δεδομένα στα τελευταία παιχνίδια: «Αυτό δείχνει ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό εκεί που χάνεις, να έχεις την δύναμη να ανατρέψεις τα εις βάρος σου δεδομένα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα, γιατί δεν ξέρει η αντίπαλη ομάδα ποιον να προσέξει».

Για τις προσθήκες του Ιανουαρίου: «Σίγουρα υπάρχει αρκετή ποιότητα και ο προπονητής έχει στη διάθεση του πολλούς παίκτες που είναι έτοιμοι. Αυτές οι τρεις προσθήκες βοήθησαν αρκετά για να δούμε την Ανόρθωση που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Για τους νεαρούς Αντρέα Χρυσοστόμου και Μιχάλη Ιωάννου: «Είναι αυτό που αναφέραμε. Όσοι παίκτες παίρνουν την ευκαιρία την εκμεταλλεύονται, όπως ο Αντρέας Χρυσοστόμου. Ο Τιμούρ δίνει ευκαιρίες σε αυτούς που αξίζουν και ο Αντρέας όπως και ο Μιχάλης δουλέψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά».

Για το ντέρμπι της Πέμπτης κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Αυτές οι δύο ομάδες μαζί με τον Απόλλωνα, είναι οι πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και είναι κρίμα που οι δύο ομάδες θα παίξουν μέσα σε τρεις ημέρες. Αφού δεν έχει παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, μπορούσαν να δώσουν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν περισσότερο».

Για το αν μπορεί η Ανόρθωση να διεκδικήσει τον τίτλο: «Η ομάδα δείχνει σταδιακή βελτίωση και αν κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ όπως και το επόμενο με τον Απόλλωνα, θα έχει πιθανότητες για τον τίτλο».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»-ThemaSports
05/07 @ 11:43

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Χατζηστεφάνου, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από επενδυτές.

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...-ThemaSports
05/07 @ 11:41

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ανόρθωση υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για τα «καυτά» θέματα των Τσίκο και Ουαγκέ.

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες-ThemaSports
05/07 @ 11:29

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες

Στη συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο κ. Βούβακος ρωτήθηκε για τον Ράφα Λόπες και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...-ThemaSports
05/07 @ 11:17

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...

Μιλώντας το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης, Γιώργος Βούβακος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της «Κυρίας», τόνισε ότι ο συνολικός φετινός προϋπολογισμός κυμαίνεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 10:55

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση παρέθεσε σήμερα το πρωί, συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα-ThemaSports
05/07 @ 09:08

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα

Μία.. γνώριμη λύση για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης, επέλεξε ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς με την απόκτηση του Αντρέ Τεϊσέιρα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ