Δηλώσεις στον Super Sport FM ενόψει του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια, έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων και νυν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της "Κυρίας", Βέσκο Μιχαϊλοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποψινό παιχνίδι: «Είναι μεγάλο παιχνίδι και σημαντικό, όμως δεν παύει να είναι το πρώτο από τα δύο. Περιμένω πολύ σφιχτό παιχνίδι τακτικής από τους δύο προπονητές, με πρώτιστο στόχο να κρατήσουν το μηδέν και αν σκοράρουν έχει καλώς. Για την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό να μη δεχθεί γκολ. Από την άλλη, μπορεί να σκοράρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αφού διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Τελευταία διόρθωσε κάποια αμυντικά θέματα και ελπίζω και απόψε να προσέξει. Οι στατικές φάσεις είναι ένα πολύ δυνατό όπλο για την Ανόρθωση. Η Ομόνοια είναι ομάδα της κατοχής, όμως απόψε θα τα βρει πολύ δύσκολα σε αυτό τον κομμάτι, δεν θα την αφήσει η Ανόρθωση να κάνει το παιχνίδι της. Ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει και η έδρα, και η Ανόρθωση με τον κόσμο της έχει άλλη δυναμική. Ο Τιμούρ έχει εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια και τον τρόπο που θα προσεγγίσει το παιχνίδι η Ανόρθωση, τον ξέρει μόνο αυτός. Για τέτοιες ομάδες, δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο το πού θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι και πού το δεύτερο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Ανόρθωσης: «Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο από της Ομόνοιας που παίζει στο δεύτερο γκρουπ και τα παιχνίδια της δεν έχουν σημασία. Η Ανόρθωση σε τέσσερις μέρες θα δώσει άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα. Δεν είναι όμως υπέρ της Ομόνοιας αυτό το πράγμα, γιατί είμαι σίγουρος ότι και στην Ομόνοια θα ήθελαν να παίζουν με μεγάλες εντάσεις στο πρώτο γκρουπ. Σίγουρα θα είναι πιο φρέσκια η Ομόνοια, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ ήταν πολύ καλή».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»-ThemaSports
05/07 @ 11:43

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Χατζηστεφάνου, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από επενδυτές.

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...-ThemaSports
05/07 @ 11:41

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ανόρθωση υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για τα «καυτά» θέματα των Τσίκο και Ουαγκέ.

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες-ThemaSports
05/07 @ 11:29

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες

Στη συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο κ. Βούβακος ρωτήθηκε για τον Ράφα Λόπες και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...-ThemaSports
05/07 @ 11:17

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...

Μιλώντας το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης, Γιώργος Βούβακος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της «Κυρίας», τόνισε ότι ο συνολικός φετινός προϋπολογισμός κυμαίνεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 10:55

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση παρέθεσε σήμερα το πρωί, συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα-ThemaSports
05/07 @ 09:08

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα

Μία.. γνώριμη λύση για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης, επέλεξε ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς με την απόκτηση του Αντρέ Τεϊσέιρα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ