Την ευθύνη για την άμυνα του Ολυμπιακού στην τελευταία φάση πάνω στον Βασίλιε Μίτσιτς ανέλαβε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Εφές και τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε πως υπήρχαν πολλές επιλογές στην τελευταία φάση, τόνισε πως η Εφές δεν έπαιξε καλά επιθετικά, ζήτησε ανασύνταξη για τα πλέι οφ της Basket League κα εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι δεν έδωσαν χαρά στον κόσμο τους.

Αναλυτικά:

Για την τελευταία φάση: «Όταν το σκεφτείς σου μένει μια πικρία. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είχαμε πολλές επιλογές. Και η Εφές δεν είχε καλό βράδυ, φαινόταν ότι θα πάει στο τελευταίο σουτ. Πρέπει να δω το βίντεο. Να δω τι λάθος έκανα, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για τη συνέχεια: «Μένει η πικρία και το ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν, αλλά το χάσαμε με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες».

Για τον κόσμο: «Η πιο μεγάλη πικρία μας είναι ότι δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο που ταξίδεψε και γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον, υπάρχει το ‘πρέπει’».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τέταρτη περίοδο ήταν Ολυμπιακός και σάρωσε το Λαύριο!-ThemaSports
07/10 @ 22:21

Στην τέταρτη περίοδο ήταν Ολυμπιακός και σάρωσε το Λαύριο!

O Oλυμπιακός δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα κόντρα στο αξιόμαχο Λαύριο, όμως ξέσπασε στο τέταρτο και πήρε τη νίκη (93-75), ξεκινώντας θετικά την πορεία του στη Stoiximan GBL!

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Φενέρ: Ρήξη χιαστού ο Γουίλμπεκιν-ThemaSports
05/10 @ 08:45

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Φενέρ: Ρήξη χιαστού ο Γουίλμπεκιν

Άσχημα νέα για τη Φενέρ και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αφού όπως ενημέρωσε επίσημα το κλαμπ, ο Σκότι Γουίλμπεκιν υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Κόλλησε» στην Πόλη αλλά άφησε υποσχέσεις ο Ολυμπιακός-ThemaSports
04/10 @ 22:42

«Κόλλησε» στην Πόλη αλλά άφησε υποσχέσεις ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε πολύ στην «καυτή» έδρα της Φενέρ, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο «κόλλησε» επιθετικά και τελικά λύγισε δυσκολότερα από το τελικό 82-71, στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα.

Χάκετ: «Συγγνώμη που θα το πω, αλλά η απογοήτευση της σεζόν θα είναι ο Παναθηναϊκός»-ThemaSports
03/10 @ 17:46

Χάκετ: «Συγγνώμη που θα το πω, αλλά η απογοήτευση της σεζόν θα είναι ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα είναι η απογοήτευση της φετινής EuroLeague, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Χάκετ.

Γιασικεβίτσιους: «Πολύ καλός ο Ολυμπιακός, να εκτιμήσουν οι οπαδοί όσα έκανε ο Ντόρσεϊ»-ThemaSports
03/10 @ 16:00

Γιασικεβίτσιους: «Πολύ καλός ο Ολυμπιακός, να εκτιμήσουν οι οπαδοί όσα έκανε ο Ντόρσεϊ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη δύσκολη αποστολή της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Συγκρούσεις οπαδών-αστυνομίας, καπνογόνο στο παρκέ και αναβολή στο Φενέρ-Μπεσίκτας για το FIBA Super Cup γυναικών-ThemaSports
02/10 @ 23:17

Συγκρούσεις οπαδών-αστυνομίας, καπνογόνο στο παρκέ και αναβολή στο Φενέρ-Μπεσίκτας για το FIBA Super Cup γυναικών

Η ένταση στις εξέδρες μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων και της αστυνομίας προκάλεσε τη διακοπή και την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και στην Μπεσίκτας για το FIBA Super Cup γυναικών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ