Στα γραφεία του ΚΟΑ έπεσαν πριν λίγο οι υπογραψές στα σχετικά έγγραφα για διαχείριση του νέου γηπέδου της Λεμεσού από τα τρία σωματεία της πόλης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τις υπογραφές προχώρησαν σε σύντομες δηλώσεις οι Νίκος Κίρζης, Λύσανδρος Λυσάνδρου και Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αναλυτικά: 

Νίκος Κίρζης (πρόεδρος Απόλλων): «Μια ιστορική μέρα σήμερα για τον Απόλλωνα Λεμεσού και για την πόλη ολόκληρη. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι το οποίο χρειαζότανε η Λεμεσός κι απέκτησε έπειτα από τεράστιες προσπάθειες κι εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη που έκανε το παν για να δώσει αυτό το γήπεδο στη Λεμεσό, επίσης τον ΚΟΑ και τον κ. Μιχαηλίδη για τις προσπάθειες που έκαναν. Ευχαριστώ και σύντομα να υποδεχθούμε τον κόσμο στο νέο γήπεδο Λεμεσού».

Λύσανδρος Λυσάνδρου (πρόεδρος Άρη): «Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Μετά από επίπονες προσπάθειες, μετά από αρκετή ταλαιπωρία καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε τη συμφωνία άδειας χρήσης και να μπούμε με το καλό μέχρι το τέλος του μηνός στο καινούργιο μας γήπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΚΟΑ για την πραγματικά ουσιαστική συνεισφορά του στο να πραγματοποιηθεί το γήπεδο αυτό, τον ΠτΔ που μας ανέχτηκε πάρα πολλές φορές στις συζητήσεις που είχαμε και εμείς ως σωματεία θα παραλάβουμε το γήπεδο αυτό και να το διατηρήσουμε σαν ένα στολίδι, παλάτι της Λεμεσού». 

Νίκος Χριστοδουλίδης (Πρόεδρος σωματείου ΑΕΛ): «Εκ μέρους και του Δ.Σ. της ΑΕΛ, σίγουρα είναι μία ιστορική μέρα σήμερα και μετά από μεγάλες προσπάθειες και τη βοήθεια του ΚΟΑ και του κ. Μιχαηλίδη και της Επιτροπής, καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε για να μπορέσουμε να προσχωρήσουμε στο καινούργιο μας γήπεδο. Θα είναι ένα στολίδι και θα πρέπει να το προσέχουμε όλες οι ομάδες και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είμαστε μια χαρά τώρα και προχωράμε φουλ τις διαδικασίες να αρχίσουν και τα παιχνίδια με τη βοήθεια όλων μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέχρι πού θα φτάσει το συνολικό κόστος του «Άλφαμεγα Stadium»...-ThemaSports
12/07 @ 14:10

Μέχρι πού θα φτάσει το συνολικό κόστος του «Άλφαμεγα Stadium»...

Διαβάζουμε ότι ο ΚΟΑ ζητά από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού, επιπλέον 2,2 εκατομμύρια για το νέο γήπεδο Λεμεσού, αφού τα τα έξοδα είχαν εκτιμηθεί μέχρι πριν μερικούς μήνες στο ποσό των 41,8 εκατομμυρίων ευρώ, όμως σύμφωνα με τον οργανισμό, ανήλθαν πλέον στα 44 εκατομμύρια.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από Υπουργείο Οικονομικών για την ονομασία του νέου γηπέδου Λεμεσού-ThemaSports
20/04 @ 11:08

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από Υπουργείο Οικονομικών για την ονομασία του νέου γηπέδου Λεμεσού

Ένα από τα ρεπορτάζ της καθημερινής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» της έκδοσης της Πέμπτης (20/04) αφορά το νέο γήπεδο της Λεμεσού, στην περιοχή Κολοσσίου, το «ΆλφαΜέγα Stadium».

Κονταρίδης για 6η θέση «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Σχεδιάσε και μελέτησε...» - Πόσταρε και για το «Opap Arena» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
21/03 @ 12:38

Κονταρίδης για 6η θέση «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Σχεδιάσε και μελέτησε...» - Πόσταρε και για το «Opap Arena» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Ελλαδίτη αρχιτέκτονα Πέτρο Κονταρίδη...

ON AIR ο Χατζήκυριακος για το οδικό δίκτυο στο «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Υπάρχει μία καθυστέρηση...»-ThemaSports
21/03 @ 11:35

ON AIR ο Χατζήκυριακος για το οδικό δίκτυο στο «ΆλφαΜέγα Stadium»: «Υπάρχει μία καθυστέρηση...»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, ο εργολάβος του όλου έργου οδικού δικτύου στην περιοχή του «ΆλφαΜέγα Stadium», Κυριάκος Χ¨ Κυριάκος, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM.

Χατζηκυριάκος για το στάδιο Άλφαμεγα - Τι είπε για φωτισμό, πάρκινγκ, καθίσματα, οδικό δίκτυο-ThemaSports
20/01 @ 14:42

Χατζηκυριάκος για το στάδιο Άλφαμεγα - Τι είπε για φωτισμό, πάρκινγκ, καθίσματα, οδικό δίκτυο

Στο Κανάλι 6 μίλησε σήμερα (20/01) το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος του Άρη και εργολάβος, Κυριάκος Χατζηκυριάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο στάδιο Άλφαμεγα, προσπαθώντας να λύσει κάποιες απορίες που έχει ο κόσμος, αλλά και τα ΜΜΕ, ενώ έδωσε το νέο χρονοδιάγραμμα για την Α΄ φάση του έργου που θα ολοκληρωθεί τον Φεβράρη, ενώ η Β΄ φάση του έργου, θα αφορά το οδικό δίκτυο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ