Τα διεθνή φώτα πέφτουν και πάλι στην Κύπρο λόγω ΠΑ.Σ.Π!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τις προχθεσινές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό συμβούλιο της FIFPRO, με την ενημέρωση για αποχώρηση του προέδρου Μπόμπι Μπαρνς, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης θα εκτελεί χρέη προέδρου μέχρι τη διεξαγωγή νέων εκλογών, οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν το αργότερο στις αρχές Μαΐου στο ευρωπαϊκό Kογκρέσο που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι.

Βάσει του καταστατικού της FIFPRO σε περίπτωση απουσίας ή παραίτησης του προέδρου τότε τον αντικαθιστούν οι δύο αντιπρόεδροι του δ.σ. που είναι οι Σπύρος Νεοφυτίδης και Μίλα Χρίστοβα, η οποία είναι αντιπρόεδρος του συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Βουλγαρίας.

Η επανεκλογή του Σπύρου Νεοφυτίδη στη θέση του αντιπροέδρου στις εκλογές που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2021 στη Λεμεσό (με ρεκόρ ψήφων μάλιστα με ποσοστό 97%!), του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβει, έστω και προσωρινά, στον προεδρικό θώκο του ευρωπαϊκού συμβουλίου της FIFPRO. Αναντίλεκτα, πρόκειται για την πλέον τιμητική θέση σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή ζώνη, η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Κύπρο να προβληθεί διεθνώς μέσω του ΠΑ.Σ.Π. και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π., ο Σπύρος Νεοφυτίδης δήλωσε ότι έχει επίγνωση τόσο των δυσκολιών όσο και της ευθύνης που αναλαμβάνει, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι έτοιμος μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο να συνεχίσουν το παραγωγικό έργο της FIFPRO. Επιπλέον, τόνισε ότι στόχος του ίδιου και του συμβουλίου είναι η συνεχής προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που προκύπτουν σχετικά με τους παίκτες και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Για το κατά πόσον θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στις εκλογές που θα γίνουν τον επόμενο Μάιο, δήλωσε ότι αυτό το θέμα θα το συζητήσει με το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣΠ και ότι επιδίωξη είναι η απόφαση που θα ληφθεί να είναι προς το συμφέρον του Συνδέσμου και των ποδοσφαιριστών γενικότερα. «Αυτό που είναι δεδομένο», πρόσθεσε, «είναι ότι 2023 θα ξεκινήσει με πολλές και ενδιαφέρουσες επαφές και διαπραγματεύσεις από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου της FIFPRO».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρίσιμη συνάντηση για την κοινή πλατφόρμα-ThemaSports
08/07 @ 18:42

Κρίσιμη συνάντηση για την κοινή πλατφόρμα

Αύριο προγραμματίζεται συνάντηση μεταξύ των διευθύνσεων των Cytavision και Cablenet, όπου εν πολλοίς θα κριθεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους για κοινή πλατφόρμα.

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»-ThemaSports
08/07 @ 13:53

Νεοφυτίδης: «Πήραμε το παράδειγμα της Ελλάδας που είναι γελοίο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π. για το «καυτό» θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο-ThemaSports
08/07 @ 12:08

Οι φήμες για ενδιαφέρον άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας για Τσίκο και το... ρίσκο

Φημολογείται ότι η περίπτωση του Τσίκο που έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και είναι... άφαντος, εξετάζεται από άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα.

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»-ThemaSports
08/07 @ 11:12

Κυπριακές «σειρήνες» για Ιταλοαλβανό επιτελικό μέσο - «Δέχθηκε ελκυστική πρόταση και...»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «azerisport.com», ο 30χρονος Αλβανός με ιταλικό διαβατήριο επιτελικός μέσος, Βαλόν Αχμέτι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ Σολίγκορσκ, συμφώνησε προφορικά με την ομάδα Σαμπαϊλ του Αζερμπαϊτζάν, όμως λίγο πριν αναχωρήσει για το Μπακού, άλλαξε γνώμη!

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών -ThemaSports
07/07 @ 11:24

ΠΑΣΠ: Πότε θα τοποθετηθεί για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Σημαντική ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ