Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, υπέγραψαν συμφωνία χορηγικής συνεργασίας, με διάρκεια μέχρι και το τέλος του 2024, το έτος που θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024». Η Χαραλαμπίδης Κρίστης εντάχθηκε στο χορηγικό της ΚΟΕ ως “Silver Partner”, και μαζί με την ΚΟΕ θα βαδίσει στο δρόμο για το «Παρίσι 2024», συμβάλλοντας μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, στην εκπλήρωση των στόχων της ΚΟΕ, αλλά και τη στήριξη των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας, αντιπροσωπεία της ΚΟΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στη Νήσου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ  ΚΡΙΣΤΗΣ» κ. Αλέξη Χαραλαμπίδη. Την αντιπροσωπεία της ΚΟΕ συνόδευαν οι κορυφαίοι πρωταθλητές, Αλέξανδρος Πουρσανίδης (Στίβος), Στυλιανός Χριστοδούλου (Αντισφαίριση), Ηλίας Γεωργίου (Ενόργανη Γυμναστική), Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι (Τζούντο), Νικόλας Αντωνίου (Κολύμβηση), και Στέφανος Νικολαΐδης (Σκοποβολή). Επίσης, οι Διοικητικοί Λειτουργοί Γιώργος Κορέλλης και Γιώργος Παναγίδης καθώς και ο Λειτουργός Τύπου Νίκος Σοφιόπουλος. Παρόντες κατά την υπογραφή της συμφωνίας εκ μέρους της Χαραλαμπίδης Κρίστης,  ήταν ο κος Μάριος Κωσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος και η κα Σωτηρούλα Σωτηρίου Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εταιρικής Εικόνας της Εταιρείας. 

Η συνεργασία μέχρι το τέλος του 2024, επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις άριστες σχέσεις των δύο μερών κι επιβεβαιώνει την πολιτική της Χαραλαμπίδης Κρίστης, για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και στον αθλητισμό της Κύπρου. Η γνωστή κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας τη  μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. 

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου, σχολιάζοντας την συνεργασία με την Χαραλαμπίδης Κρίστης εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση για τη συμφωνία σημειώνοντας τα εξής :«Είναι πολύ σημαντική η στήριξη που δεχόμαστε από την ιδιωτική πρωτοβουλία με τα χορηγικά μας προγράμματα όπως η συνεργασία με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης τη μεγαλύτερη βιομηχανία τροφίμων στην Κύπρο. Υποσχόμαστε ότι η συνεργασία αυτή θα τύχει της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης προς όφελος των αθλητών μας».    

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Χαραλαμπίδης Κρίστης» κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης, σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας. Είμαστε διαχρονικά υποστηρικτές του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού, στο πλευρό των αθλητών που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, ως πρότυπα μας, ως πρότυπα για τις νεότερες γενιές. Είμαστε όλοι μαζί στην ολυμπιακή μας διαδρομή προς το Παρίσι, για να μας κάνετε περήφανους.»

Προωθητικό φιλμάκι ΚΟΕ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στον σύνδεσμο :

https://youtu.be/jSwZWM9xes0

 

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

25 Ιανουαρίου 2023

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου -ThemaSports
02/07 @ 10:40

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιάννης Αντωνίου

Σπουδαίο επίτευγμα για τον νεαρό αθλητή μας

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ-ThemaSports
01/07 @ 16:26

Αυλαία με ρεκόρ, όριο και… ΓΣΟ

Με νικητή τον Γυμναστικό Σύλλογο τα Ολύμπια Λεμεσού και στις δύο κατηγορίες έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, η αυλαία των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου – ΓΣΠ στη Λευκωσία.

 Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 17:20

Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών: Ρεκόρ και όρια στην πρώτη μέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο εκτυλίχθηκε η α΄ ημέρα των Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων 105ο Ανδρών και 67ο Γυναικών, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ.

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή-ThemaSports
28/06 @ 15:00

Στην οβάλ πίστα της Ολλανδίας η συνέχεια για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Στην Ολλανδία, στην οβάλ πίστα Raceway Venray, συνεχίζεται η προσπάθεια του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO, με την κούρσα της κατηγορίας να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!-ThemaSports
27/06 @ 17:03

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού προκρίθηκε η Πρεβολαράκη!

Η Μαρία Πρεβολαράκη ως πρώτη επιλαχούσα, μιας και είχε την υψηλότερη βαθμολογία, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»-ThemaSports
27/06 @ 13:23

«Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το ζήτημα με το 'Στέλιος Κυριακίδης' είναι μέσω δημόσιου διαγωνισμού»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ, Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ