Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο Άλφαμεγα, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια για την καλή μας προσπάθεια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλές ευκαιρίες, στο δεύτερο η Νέα Σαλαμίνα έμεινε πίσω και έπρεπε να σπάσουμε αυτό το τείχος της. Μας άλλαξε τα πλάνα ο τραυματισμός του Μιραλάς, ο Κατσάνικλιτς δεν ήταν έτοιμος να παίξει 90 λεπτά και έπαιξε 60. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα για την πρόκριση. Η πίεση είναι στον αντίπαλο που πρέπει να σκοράρει. Παραμένουμε ήρεμοι και κοιτάζουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε ακόμη στόχο στο πρωτάθλημα, υπάρχει μια βαθμολογική ελπίδα για την εξάδα και θα την κυνηγήσουμε».

Για το αν θα μπορούσε η ΑΕΛ να τρέξει γρηγορότερα στην επίθεση και πως σκοπεύει να διαχειριστεί το προβάδισμα της ενόψει επαναληπτικού: «Το είπα και πριν, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πιο γρήγορα. Όμως έχουμε αρκετους τραυματίες και κάθε βδομάδα παίζουμε με διαφορετική ομάδα. Ένας από τους λόγους είναι αυτός. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Μην ξεχνάτε σε ποια βαθμολογική θέση ήταν τον Σεπτέμβρη η ομάδα. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Για τους τραυματίες και αν υπάρχει μία πρώτη ενημέρωση για τον Μιραλάς: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, ακόμα και σήμερα κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Χάσα δεν ήξερα πόσο θα παίξει, αν μπορεί 10, 15, 20 λεπτά, το συζητούσαμε όταν θα έμπαινε αλλαγή, ο Κατσάνικλιτς δεν μπορούσε να παίξει σε όλο το παιχνίδι, ο Κέβιν, ο Τεσέιρα ελπίζω να είναι πίσω στο επόμενο παιχνίδι. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Θα δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Ο Κέβιν ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Και την πρώτη φορά νομίζαμε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, όμως τελικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά».

Για το αήττητο στο νέο γήπεδο και αν με το -4 υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την εξάδα: «Ελπίζω να μείνουμε αήττητοι στο νέο μας γήπεδο. Είναι ωραίο που κερδίζουμε και η ατμόσφαιρα με τον κόσμο είναι πολύ ωραία. Για την εξάδα, πίστευα ότι αν πάρουμε καλό αποτέλεσμα με την Πάφο, κάποιες από τις άλλες ομάδες πίστευα ότι θα έχαναν κάποια παιχνίδια, τελικά όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ, θα έχουμε ελπίδες για την εξάδα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!-ThemaSports
04/07 @ 14:31

Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!

Την απόκτηση του 37χρονου Βορειομακεδόνα επιθετικού, Ιβάν Τρισκόφσκι ανακοίνωσε η ΑΕΛ!

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα-ThemaSports
04/07 @ 14:10

Γαλαζοκίτρινος και με τη βούλα ο Μπράγκα

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Βίκτορ Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΛ.

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη! -ThemaSports
04/07 @ 12:07

Έγινε μια κουβέντα (και) με Παπαφώτη!

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσίασης των καρτών διαρκείας, ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, ανακοίνωσε τις μετεγγραφές του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Μπράγκα και του πολύπειρου επιθετικού Ιβάν Τρισκόφσκι…

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!-ThemaSports
04/07 @ 11:00

ΑΕΛίστες οι Μπράγκα και Τρισκόφσκι - Ανανέωσε ο Μακρής!

Η ΑΕΛ κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράγκα και Τρισκόφσκι, ενώ ανανέωσε ο Ανδρέας Μακρής.

Πλησιάζει του Μπράγκα....-ThemaSports
04/07 @ 10:10

Πλησιάζει του Μπράγκα....

Η ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει την απόκτηση του Βίκτορ Μπράγκα...

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 10:55

H παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και της χορηγού εταιρείας των διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ