Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης Βέσκο Μιχαϊλοβιτς μετά την ήττα από τον Άρη με 2-0. 

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Είμαστε Ανόρθωση και πάμε για νίκες. Θέλουμε πρώτη θέση στο γκρουπ και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα έρθουν και άλλοι νεαροί σίγουρα. Θα πάρουν ευκαιρίες και άλλοι παίκτες» .

«Συγχαρητήρια στον Άρη και τον προπονητή του, κάνει πολύ καλή δουλειά. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, με δύο λάθη που κάναμε σήμερα, ο Άρης μας τιμώρησε αυστηρά. Το πρώτο γκολ από στατική φάση, ένα ωραίο γκολ όμως ο παίκτης ήταν εντελώς μόνος χωρίς πίεση και στο δεύτερο γκολ, εκεί που είναι ο Άρης είναι πολύ επικίνδυνος, μας έκλεψε μπάλα στον χώρο του κέντρου και με μια αντεπίθεση κατάφερε να βάλει δεύτερο γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες και την προσπάθεια. Παρά το ότι χάσαμε το παιχνίδι και δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε παιχνίδια και να λέμε ΟΚ πήγαμε καλά. Ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο, έδωσαν ότι μπορούσαν επειδή κι αυτοί είναι άνθρωποι και πέρασαν δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω σιγά σιγά να βρούμε τα πόδια μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε πριν τον Ολυμπιακό. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για το αν θα δώσει χρόνο και σε άλλους νεαρούς, όπως σήμερα στον Αργυρού: «Όποιος αξίζει ναι. Έχει νεαρούς, όποιος αξίζει σίγουρα θα έχει ευκαιρίες. Έχει αρκετά παιχνίδια, κι άλλοι παίκτες θα μπουν στην ομάδα».

Για το αν μπορεί να αναφερθεί ονομαστικά σε κάποιους μικρούς: «Όχι. Έχει αρκετούς που προπονούνται, αλλά ονομαστικά δεν θα αναφερθώ σε κανέναν. Το πιο σημαντικό είναι να ξαναβρούμε τα πόδια μας, να παίξουμε όπως παίζαμε πριν τον Ολυμπιακό. Οι νεαροί είναι εκεί, περιμένουν και θα τους δοθεί η ευκαιρία».

Για το πώς σκοπεύει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Με τους παίκτες συζητούμε καθημερινά. Είναι πραγματικά επαγγελματίες, και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια δεν έχω παράπονα. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να είναι όλοι πανέτοιμοι όποτε χρειαστεί για να βοηθήσουν την ομάδα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»-ThemaSports
05/07 @ 11:43

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Χατζηστεφάνου, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από επενδυτές.

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...-ThemaSports
05/07 @ 11:41

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ανόρθωση υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για τα «καυτά» θέματα των Τσίκο και Ουαγκέ.

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες-ThemaSports
05/07 @ 11:29

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες

Στη συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο κ. Βούβακος ρωτήθηκε για τον Ράφα Λόπες και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...-ThemaSports
05/07 @ 11:17

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...

Μιλώντας το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης, Γιώργος Βούβακος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της «Κυρίας», τόνισε ότι ο συνολικός φετινός προϋπολογισμός κυμαίνεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 10:55

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση παρέθεσε σήμερα το πρωί, συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα-ThemaSports
05/07 @ 09:08

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα

Μία.. γνώριμη λύση για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης, επέλεξε ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς με την απόκτηση του Αντρέ Τεϊσέιρα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ