Ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, Άντρος Μιχαηλίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM, σχολιάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών από την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια από όλους, μετά από πολλά χρόνια τα καταφέραμε. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης του Σωματείου και τα καταφέραμε πλήρως. Τα τελευταία 2-3 χρόνια είχαμε μία ισχυρή βοήθεια από τον Χαραλαμπίδη – Κρίστη και ανεβήκαμε επίπεδο. Ένα σωματείο όπως το δικό μας ανταγωνίστηκε ιστορικές ομάδες όπως ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ και η Ανόρθωση. Πήραμε τον τίτλο και θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Την περσινή περίοδο το σήκωσε ο Απόλλωνας άξια στην ισοβαθμία, φέτος όμως τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγαλύτερη και πήραμε το πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και το κύπελλο: «Η Νέα Σαλαμίνα ήρθε στο σπίτι μας και απέδωσε εξαιρετικό βόλεϊ, παρόλο που κερδίσαμε με 3-1 σετ. Με το φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής γιορτάσαμε την επιτυχία και το χαρήκαμε πολύ. Από κει και πέρα, φέτος πήραμε το Super Cup και το πρωτάθλημα, τώρα θα κυνηγήσουμε το κύπελλο που είναι σημαντικό για τις ομάδες».

Για το σημείο που κρίθηκε το πρωτάθλημα: «Οι βάσεις υπήρχαν σε εμάς από τις προηγούμενες σεζόν, αυτό το γνωρίζαμε καλά. Κάναμε αποφασιστικές κινήσεις με τον χορηγό μας. Ενισχύσαμε την ομάδα με δύο αθλήτριες τον Γενάρη, εκεί ήταν το «κλειδί». Στην ομάδα ήρθαν οι Βίγκαρς και Ζεμπύλα, οι οποίες μας έδωσαν ώθηση προς το ζητούμενο. Έγιναν κινήσεις ανάλογα με τα «θέλω» του προπονητή μας».

Για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Θα πάμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Challenge Cup. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως έκαναν και οι άλλες ομάδες του νησιού τα προηγούμενα χρόνια».

Για τις ακαδημίες: «Στο τελευταίο παιχνίδι είδαμε πολλά παιδιά με τους γονείς στο γήπεδο μας, είναι μία εικόνα που μας χαροποιεί ως Ολυμπιάδα. Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να αθλούνται και επιθυμούμε να κάνουμε δουλειά στις ακαδημίες».

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Είμαι από τη Νεάπολη και θέλω να αφιερώσω σε όλους τους συντοπίτες μου αυτή τη διάκριση. Μέσα από τον αθλητισμό κάνουμε γνωστό τον τόπο καταγωγής μας και διατηρούμε άσβεστη την επιθυμία να γυρίσουμε στα μέρη μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας-ThemaSports
17/06 @ 20:17

O Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Στις 17 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο Ρόκις της Νέας Σαλαμίνας

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
07/06 @ 09:59

Συνεργασία Ροτσίδη με ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο Ροτσίδης Μάμμαρι ανακοινώνει τη συνεργασία του με το σωματείο ΑΠΟΕΛ στο τμήμα Πετόσφαιρα στην επαρχία Λευκωσίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του τμήματος.

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης-ThemaSports
05/06 @ 12:20

Στον Παφιακό ο Πλατρίτης

Ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή ο Παφιακός

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!-ThemaSports
29/05 @ 20:38

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!

Το… (εδώ κι ένα μήνα) πρέσινγκ του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς, καθώς ντύνει ξανά στα «πράσινα» τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου και γεμίζει με ποιότητα, ελληνικό στοιχείο και εμπειρία τις θέσεις των ακραίων.

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα-ThemaSports
21/05 @ 19:44

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Απόλλωνα

Η ομάδα Κορασίδων U16 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα U16 Γυναικών.

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ