Themasports

Ευχάριστα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βαλάντη Καπαρτή!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του:

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή και χαρούμενη μέρα για εμένα και την οικογένεια μου...Έλαβα και επίσημα πλέον τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων μου. Δοξάζω το Θεό και τους Αγίους που εισάκουσαν τις προσευχές μου και τις προσευχές όλου του κόσμου.

Καταφέρνω να βγω νικητής από αυτήν τη μάχη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια και τους συγγενείς μου που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και με στήριζαν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα.

Επίσης, θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση και ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους φίλους μου, σε γνωστούς και αγνώστους που αφιέρωσαν έστω και ένα λεπτό να μου γράψουν ένα μήνυμα στήριξης, να ανάψουν ένα κερί για εμένα και να προσευχηθούν να πάνε όλα καλά.

Παράγοντες ομάδων που ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζαν, υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής τους. Είμαι ευγνώμων σε όλες τις αντίπαλες ομάδες και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές αφού ένιωσα μέσα από την ψυχή μου ότι ήθελαν να με σπρώξουν για να βάλω το πιο σημαντικό goal στη ζωή μου και να με χειροκροτήσουν.

Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το μεγαλείο ανθρωπιάς από εσάς και πάντα θα έχετε χώρο μέσα στην καρδιά μου, ο καθένας ξεχωριστά.

Ιδιαίτερως, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστόφορο Τορναρίτη ο οποίος ήταν δίπλα μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τον ευχαριστώ πολύ.

Για τους γιατρούς μου ότι και να πω είναι λίγο γιατί μαζί με τον Θεό μου έσωσαν τη ζωή. Ευχαριστώ κυρίως τον προσωπικό μου ιατρό Δρ. Ευαγόρα Λαούρη, τον αιματολόγο μου Δρ. Μάριο Αντωνιάδη και όλο το επιτελείο του Αιματολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους γιατί στη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει ένας συνάνθρωπος σας είσαστε εκεί να του φωνάξετε, να τον παροτρύνετε και να τον βοηθήσετε να βγεί νικητής!!».

Δείτε και τις φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήρε παίκτη από την ΕΝΠ με τη μορφή δανεισμού (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
01/10 @ 18:48

Πήρε παίκτη από την ΕΝΠ με τη μορφή δανεισμού (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού, Λούκα Καλογήρου με τη μορφή δανεισμού από την ΕΝΠ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Συμφωνία με Ομόνοια για Χρίστου-ThemaSports
01/10 @ 11:15

Συμφωνία με Ομόνοια για Χρίστου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη  σύναψη συμφωνίας με την Ομόνοια για τον δανεισμό του 19χρονου μέσου Ανδρέα Χρίστου.

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Κυπριακή ομάδα οφείλει να πληρώνει μηνιαία δόση στο Κράτος... 3 ευρώ και 49 σεντ!-ThemaSports
24/09 @ 13:49

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Κυπριακή ομάδα οφείλει να πληρώνει μηνιαία δόση στο Κράτος... 3 ευρώ και 49 σεντ!

Δεν είναι τρολάρισμα, αλλά θα μπορούσαμε να το εκλάβουμε ως τέτοιο, διαβάζοντας την είδηση ότι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν οφειλές στο Κράτος, είναι μία που πρέπει να καταβάλει κάθε μήνα ως δόση, το... «ιλιγγιώδες» ποσό των... 3 ευρώ και 49 σεντ!

Ενίσχυση με Ζοαο Μάριο -ThemaSports
23/08 @ 14:35

Ενίσχυση με Ζοαο Μάριο

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας προχώρησε στην απόκτηση του επιθετικού Ζοαο Μάριο

Έβαλε την τζίφρα του και παραμένει στον Ολυμπιακό!-ThemaSports
03/08 @ 11:33

Έβαλε την τζίφρα του και παραμένει στον Ολυμπιακό!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο εξτρέμ, Ρενάτο Σάντος.

Παρουσίαση νέου προπονητή και ο στόχος της νέας περιόδου: «Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να πάρει διαρκείας»-ThemaSports
29/07 @ 12:45

Παρουσίαση νέου προπονητή και ο στόχος της νέας περιόδου: «Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να πάρει διαρκείας»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/07) στο οίκημα του σωματείου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, συνέντευξη Τύπου στην οποία παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της ομάδας, Νίκος Νικολάου, ενώ ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Χατζηγιάγκου, παρουσίασε τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ