Themasports

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο "Αμμόχωστος", μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση, ο προπονητής των "κυανολεύκων" της Αμμοχώστου, Βέσκο Μιχαϊλοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, θα δούμε πως το ελέγχαμε πλήρως και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν δέχθηκε την κόκκινη η Νέα Σαλαμίνα, ήταν πιο εύκολος ο δρόμος για εμάς. Μου άρεσε η σοβαρότητα που δείχνουν οι παίκτες και ο πραγματικός ζήλος για να κερδίζουν τα παιχνίδια. Στις προπονήσεις δείχνουν επίσης αυτή τη σοβαρότητα, είναι ακριβώς η ίδια εικόνα της προπόνησης που είδατε απόψε. Πριν το παιχνίδι, είπα στους παίκτες ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι δεδομένο. Τα τελευταία παιχνίδια, ίσως αδικώ κάποιους παίκτες που δεν ξεκινούν. Στο παιχνίδι, έντεκα μπορούν να παίξουν και αυτή την στιγμή έχω στην διάθεση μου αρκετούς παίκτες και γι΄ αυτό γίνονται οι αλλαγές κάθε εβδομάδα. Έχω πολύ εμπιστοσύνη σε όλους».

Για το τι ήταν αυτό που άλλαξε και η Ανόρθωση έχει θετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνιδια: «Αυτό που άλλαξε, είναι ότι καταφέρνουμε και κερδίζουμε τα παιχνίδια. Καταφέρνουμε και σκοράρουμε πιο εύκολα. Είναι επαγγελματίες παίκτες και είναι η δουλειά τους. Ο καθένας θέλει να δείξει και σε μένα και στην Ανόρθωση πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»-ThemaSports
05/07 @ 11:43

Ανόρθωση: «Έδειξαν ενδιαφέρον 7-8 επενδυτές, όμως...»

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Χατζηστεφάνου, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από επενδυτές.

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...-ThemaSports
05/07 @ 11:41

Το σκηνικό στα «καυτά» θέματα Τσίκο και Ουαγκέ - Πως τα χειρίζονται...

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ανόρθωση υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για τα «καυτά» θέματα των Τσίκο και Ουαγκέ.

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες-ThemaSports
05/07 @ 11:29

Τι περιμένουν στην «Κυρία» για να κλείσει το deal με Λόπες

Στη συνέντευξη Τύπου της Ανόρθωσης, ο κ. Βούβακος ρωτήθηκε για τον Ράφα Λόπες και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...-ThemaSports
05/07 @ 11:17

ΤΟΣΑ είναι το φετινό μπάτζετ της Ανόρθωσης...

Μιλώντας το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης, Γιώργος Βούβακος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της «Κυρίας», τόνισε ότι ο συνολικός φετινός προϋπολογισμός κυμαίνεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
05/07 @ 10:55

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη της Ανόρθωσης - Το μπάτζετ, οι οφειλές, η κριτική, οι επενδυτές και άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση παρέθεσε σήμερα το πρωί, συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα-ThemaSports
05/07 @ 09:08

«Λεφτά στην τράπεζα» η επιλογή Τεϊσέιρα

Μία.. γνώριμη λύση για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ανόρθωσης, επέλεξε ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιάννης Οκκάς με την απόκτηση του Αντρέ Τεϊσέιρα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ