Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Οθέλλου Αθηαίνου, Αντώνης Χειλιμίντρης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, αλλά και για το θέμα της έδρας της στην Α΄ κατηγορία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε με στόχο να μπούμε στην πρώτη οκτάδα, να δούμε τις δυνάμεις μας, αλλά και των άλλων ομάδων. Στην πορεία το πολεμήσαμε και τελειώσαμε πρωταθλητές».

Για την παραμονή Γαρπόζη στον πάγκο: «Έχουμε δώσει τα χέρια, απλά οι υπογραφές θα πέσουν μετά τη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης. Να ευχαριστήσω τον πρώτο μας προπονητή που ήταν ο αρχιτέκτονας της χρονιάς με τον νεαρό τον Κύπρο Μούζουρο. Πήραμε πολλούς βαθμούς με τον Κύπρο. Μετά ήρθε ο κ. Τούτιτς και στο τέλος καταλήξαμε με τον Γαρπόζη, έναν πολύ σοβαρό προπονητή».

Για τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν: «Θα στηριχθούμε σε νεαρούς Κύπριους ταλαντούχους παίκτες. Θα το πάμε 50%-50% με ξένους και Κύπριους. Ο κορμός της ομάδας θα μείνει. Θέλουμε με τις σωστές επιλογές να ανταποκριθούμε. Στα τηλεοπτικά θα προχωρήσουμε με την ΚΟΠ TV. Είχαμε συμφωνία από τα προηγούμενα χρόνια».

Για την έδρα της ομάδας στην Α΄ κατηγορία: «Είμαστε στο ψάξιμο. Είμαστε κοντά στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Εξετάζεται και το "Αμμόχωστος". Θα κάνουμε μια μικρή υπέρβαση για να πάμε στο γήπεδο της Ανόρθωσης. Είχαμε συνάντηση με την διοίκηση της Ανόρθωσης και έμειναν μόνο τα τυπικά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό-ThemaSports
28/06 @ 13:29

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η αγωνιστική δράση στα αθλητικά κανάλια CablenetSports δεν σταματά ποτέ! Περίοδος προετοιμασίας για τις ομάδες και η Cablenet φέρνει κοντά σας σημαντικά παιχνίδια για να μπείτε στο ρυθμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τους φιλικούς αγώνες. 

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση-ThemaSports
26/06 @ 20:26

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ενημέρωσε τους ρεπόρτερ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κυρία παρουσιάζοντας το πλάνο για την οικονομική εξυγίανση και τις προτεραιότητες.

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»-ThemaSports
26/06 @ 10:58

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ελεγκτικής υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου-ThemaSports
25/06 @ 19:32

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου

Την απόκτηση του Miκa Borgez ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της-ThemaSports
24/06 @ 18:55

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας στην Αρένα.

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ-ThemaSports
22/06 @ 21:22

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ

Οι ποδοσφαιριστές από την λίστα του Νταβίντ Γκαγέγο για τη θέση του φορ μειώνoνται καθώς μερικοί στην πορεία τέθηκαν εκτός.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ