Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο προπονητής της ομάδας μας κ.Άγγελος Ευθυμίου μίλησε στην σελίδα μας κάνοντας τον απολογισμό της λήξασας αγωνιστικής περιόδου κι έδωσε το στίγμα για την νέα σεζόν.

 

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Πετύχαμε τον κύριο στόχο που βάλαμε ως ομάδα που ήταν η άνοδος στη β' κατηγορία. Ακόμα ένας στόχος που υπήρχε ήταν η ομάδα να φτάσει στον τελικό και κυπέλλου που κατακτήσαμε προσθέτοντας στον ΑΣΙΛ ακόμα ένα τρόπαιο στην ιστορία του».

Για το πως έζησε τον τελικό κυπέλλου: «Όπως είπαμε πολλές φορές ήταν μια γιορτή και για τις δύο προσφυγικές ομάδες που εξασφάλισαν και την άνοδο στην β' κατηγορία. Υπήρχε προετοιμασία ενός μηνός για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Διαχείριστήκαμε σωστά τους ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να είναι έτοιμοι για τον τελικό. Στα τελευταία 3-4 παιχνίδια δουλέψαμε τακτικές που θα χρησιμοποιούσαμε στον τελικό. Από ότι φάνηκε από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας πήγαν όλα σύμφωνα με το πλάνο μας».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στον κόσμο και μας στήριξε. Σε κάποια σημεία που χρειαστήκαμε την συμπαράσταση του και την βοήθεια του ήταν εκεί και μας έσπρωξε για να κατακτήσουμε το κύπελλο και τους ξαναευχαριστούμε. Αυτό είναι το κέρδος όλης της χρονιάς για μένα. Το ότι βρέθηκαν πέραν των χίλιων οπαδών της ομάδας είτε κατάγονται από την Λύση είτε όχι, μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι ο ΑΣΙΛ έχει κόσμο, έχει συμπαραστάτες. Σίγουρα θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο περισσότερους μπορούμε και την νέα σεζόν δίπλα μας».

Για την συνεισφορά του Γιώργου Πυρίσιη: «Ήταν η πιο σημαντική συνεισφορά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Γιώργο Πυρίσιη. Είναι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς αυτό τον άνθρωπο δεν θα μπορούσε ο ΑΣΙΛ να βάλει ένα πλάνο τριετίας, θα δυσκολευτόταν πολύ να πετύχει τον στόχο της ανόδου και να έχουμε μπροστά μας άλλα δύο χρόνια που έχουμε βάλει στόχο η ομάδα να μεγαλώσει και να δυναμώσει κι άλλο και να διεκδικήσουμε την άνοδο στην α' κατηγορία. Τον ευχαριστούμε πολύ. Όταν ο ΑΣΙΛ έχει μαζί του αυτό τον άνθρωπο μόνο επιτυχίες μπορεί να έχει αυτή η ομάδα».

Για τους παράγοντες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην σεζόν: «Η βοήθεια του κυρίου Γιώργου Πυρίσιη ήταν καθοριστική όπως έχω προαναφέρει. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΑΣΙΛ που είναι εργάτες αυτής της ομάδας, την υπεραγαπούν, δουλεύουν καθημερινά για να πετύχει τους στόχους της και εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές να έχουν τα πάντα. Αυτή η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ούτε από μερικές ομάδες της α' κατηγορίας. Η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους φροντιστές, τον γενικό αρχηγό και τους ποδοσφαιριστές που δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά. Ήταν ένας λόγος που θέλαμε πάρα πολύ να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον τίτλο. Θα ήταν άδικο να τελείωνε η σεζόν χωρίς ένα τρόπαιο».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ολοκληρώσει με την αξιολόγηση του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού. Ξεκινήσαμε να συζητάμε με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι, κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν. Είμαστε σε συζητήσεις για να ενημερώσουμε ποιοι θα αποχωρήν. Μέχρι την Κυριακή θα γνωρίζουν όλοι ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και σιγά συγκά θα αρχίσουμε να διαπραγματευόμαστε επιλογές για την νέα σεζόν».

Για την νέα σεζόν και τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας: «Μπαίνουμε στη δεύτερη χρονιά του τριετούς πλάνου. Στην πρώτη χρονιά στη β' κατηγορία και ο κόσμος του ΑΣΙΛ να είναι σίγουρος ότι θα χτίσουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που θα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι θα αγωνίζεται για τους τρεις βαθμούς. Δεν θα βάλουμε συγκεκριμένο στόχο, δεν υπάρχει η πίεση της ανόδους από φέτος. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να φέρουμε στην ομάδα τις πρώτες επιλογές, να συμπληρώσουν τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα από το υφιστάμενο ρόστερ και θα δουλέψουμε με στόχο να αγωνιζόμαστε πάντα με στόχο την νίκη».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν ο Άμραμπατ!-ThemaSports
02/07 @ 16:00

Επίσημο: Στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν ο Άμραμπατ!

Το νέο συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ για τη σεζόν 2024/25 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

50%-ThemaSports
26/06 @ 13:44

50%

Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.

Σπόντες εναντίον Μέσι: «Ήταν προκαθορισμένο να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»!-ThemaSports
05/09 @ 09:41

Σπόντες εναντίον Μέσι: «Ήταν προκαθορισμένο να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»!

Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ