Themasports

Με ανακοίνωση της η ΚΟΠ, τοποθετείται για τα όσα λέχθηκαν χθες στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ότι: «Η ΚΟΠ απορρίπτει τις προσβλητικές αναφορές και ισχυρισμούς τόσο για την ίδια, όσο και για την UEFA που ακούστηκαν στη χθεσινή συνεδρία και δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολιτικές συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες».

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κλήθηκε χθες στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για συζήτηση με θέμα «Ενδεχόμενες Πολιτικές Παρεμβάσεις στο έργο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού».

Από σεβασμό προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η ΚΟΠ αποδέχθηκε την πρόσκληση και εκπροσωπήθηκε στη συνεδρία της Επιτροπής.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απορρίπτει τις προσβλητικές αναφορές και ισχυρισμούς τόσο για την ίδια, όσο και για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA που ακούστηκαν στην χθεσινή συνεδρία.

Ως ποδοσφαιρική αρχή, η ΚΟΠ δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολιτικές συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Δεν είναι αυτός ο ρόλος και η αποστολή της.

Η ΚΟΠ διαχρονικά επιδεικνύει σεβασμό προς όλα τα Σώματα της Πολιτείας και προς αυτή τη κατεύθυνση θα καταθέσει τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί κατά τη χθεσινή συνέδρια της Επιτροπής Θεσμών, τα οποία αποδεικνύουν ότι τα όσα αναφέρθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θα το έπραττε από χθες εάν γνώριζε ότι αυτό θα ήταν το θέμα συζήτησης».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνεδρία της FIFA στη Ζυρίχη ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας-ThemaSports
03/10 @ 09:58

Σε συνεδρία της FIFA στη Ζυρίχη ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας

Στη Ζυρίχη για να συμμετάσχει σε συνεδρία του Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA Council) βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ για πέντε παρεμβάσεις του VAR σε τέσσερα ματς της 5ης αγωνιστικής (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/10 @ 13:10

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ για πέντε παρεμβάσεις του VAR σε τέσσερα ματς της 5ης αγωνιστικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ έχει επιλέξει τις πιο κάτω φάσεις για επεξήγηση για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών και του πρωτοκόλου του VAR.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τον Αργυρού στο Δασάκι-ThemaSports
28/09 @ 19:13

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τον Αργυρού στο Δασάκι

Ο διαιτητής του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα σε Εθνικό και Ανόρθωση, Ανδρέας Αργυρού αντιμετώπισε πρόβλημα στο 12ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Αντωνίου (4ος).

Αθλητικός Δικαστής: Ολοκληρωμένη η απόφαση του για το Απόλλων-ΑΕΛ-ThemaSports
26/09 @ 16:30

Αθλητικός Δικαστής: Ολοκληρωμένη η απόφαση του για το Απόλλων-ΑΕΛ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, εκδίκασε την υπόθεση για τον μη διεξαχθέντα αγώνα της Cyprus League by Stoiximan μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού, ημερομηνίας 15.09.2024.

ΣΗΜΕΡΑ η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ!-ThemaSports
26/09 @ 10:40

ΣΗΜΕΡΑ η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ!

Ενδεχομένως σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή σε σχέση με την τύχη του μη διεξαχθέντα αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στα Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό.

Η ιστορία του Super Cup: Συμμετοχές και κατακτήσεις-ThemaSports
25/09 @ 23:45

Η ιστορία του Super Cup: Συμμετοχές και κατακτήσεις

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ